Ogólne > Hydepark
zakazane rasy psów wDenmark
1941:
--- Cytat: czesio w 30 Kwi 2013, 09:17:17 ---tu mam na myśli tresura ( posłuszeństwo , obronność ) w takiej kolejności się szkoli psy
bo zaraz ktoś błyśnie że szkolenie do walki psów a tego nie toleruje
--- Koniec cytatu ---
Wiem wiem sprawa zamknieta, pomylka to byla, jak nawyrazniej wynika z calej dyskusji.
Jomir i ja zalapalismy od razu ;)
happybeti:
--- Cytat: czesio w 30 Kwi 2013, 08:48:27 ---nie wypowiadaj sie na czyjś temat jak kogoś nie znasz - odmóżdżona to ty jesteś i zachowaj to dla siebie gówno wiesz o sprawach o których piszę a najbardziej krzyczysz - więc siedz cicho ze swoją prostotą bez mózgu >:(
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że ty mnie znasz, skoro się na mój temat wypowiadasz ? 8) ;D
Wątpię, z takimi "wyrafinowanymi" ja się nie zadaję 8) :P.
O twoim "poziomie" świadczy fakt, że nawet czytać ze zrozumieniem odpowiedzi na swoje posty nie potrafisz. O ortografii i interpunkcji nie wspomnę , "krynico intelektu" ;D.
Pokazałeś swoją mentalność prostaka, gdy zacząłeś się "przechwalać", że masz na ubrania i zabawki dla dziecka oraz kosmetyki ;D ;D ;D- gdy była mowa o czasie na rozwijanie zainteresowań ;D ::)
Do dziś wyjść z podziwu nie mogę z powodu twojego awansu społecznego ;D ;D ;D.Duuuża rzecz, móc sobie szampon i balsam kupic, co? ;D ;D ;D
Cóż, chyba pozostaje mi pogratulować, że możesz sie tym wreszcie pochwalić na forum ;D ;D ;D.
1941:
Czy ty HB nie przesadzasz?
Trolujesz czesiowi w watku.
Jak bedziesz taka zajadla to w zyciu tych zajadow sie nie pozbedziesz, a ja Cie bede na zlosc rozmieszal, zeby Ci pekaly hahahah ;D 8)
Jomir:
--- Cytat: czesio w 30 Kwi 2013, 09:17:17 ---tu mam na myśli tresura ( posłuszeństwo , obronność ) w takiej kolejności się szkoli psy
bo zaraz ktoś błyśnie że szkolenie do walki psów a tego nie toleruje
--- Koniec cytatu ---
Ja, wiem. Osobiscie nie lubie slowa "tresura", choc kiedys wlasnie tak sie nazywalo.
Osobiscie wole uzywac "szkolenie".
Jezeli osobiscie o mnie chodzi, to nauczalnego goldena po prostu wychowywalam gadajac z nim.
Nienauczalnego jamnika szkolilam, aczkolwiek wychowac sie nie dalo :)
Aczkolwiek to tylko terminologia. Chociaz faktem jest, ze pewnych ras wychowac gadaniem sie nie da.
1941:
Ludzkiej ;D ;) 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej