Ogólne > Hydepark

zakazane rasy psów wDenmark

<< < (17/17)

1941:

--- Cytat: vaxa_rys w 01 Maj 2013, 13:32:40 ---tu nie ma pozwolenia na te psy, sa calkowicie zakazane.

--- Koniec cytatu ---

No jak lista ras zakazanych to chyba zakazanych! Dziwnym trafem to rozumiem, (az sam jestem w szoku)!
Listy na ktore wymagane jest pozwolenie nikt nie zamieszczal 8)
Ale co tam, zawsze cos tam do wytkniecia sie nadaje ;D ;D ;D ;D ;D

Jomir:
Aisak wkleila na poczatku watku.

1941:

--- Cytat: Jomir w 01 Maj 2013, 14:15:42 ---Aisak wkleila na poczatku watku.

--- Koniec cytatu ---

No nie dobijaj mnie ;D ;D ;D ;D ;D

Reksio:

--- Cytat: Jomir w 01 Maj 2013, 14:15:42 ---Aisak wkleila na poczatku watku.

--- Koniec cytatu ---

Wkleił Zpatentem, bo listą Aisak niestety nie można się sugerować mimo jej napewno szczerych chęci. Jest błędna, bo zabronionych ras jest tylko 14 (i psów z nimi mieszanych) a rotweiler i doberman nie są zabronione. Zpatentem podał oficjalne poprawne źródło.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 01 Maj 2013, 12:55:42 ---Az sobie to przeczytalem od poczatku!
Czesiowi chodzilo jedynie o liste ras zakazanych lub na ktore potrzebne jest pozwolenie, no nie doczytalem aby szukal porad wychowawczych lub psich psychologow, behawiorystow czy innych "magikow".
Zrozumialbym jeszcze gdyby dyskusja potoczyla sie w kierunku czy ktoras rasa slusznie znalazla sie na tej liscie czy nie i jakie temu przyswiecaja argumenty, no ale to co czytam to......... eeechchch.

Wyszlo mi, ze w procesie "obrobki" ksztalceniem matarialow cos musialo pojsc nie tak. Normalnie obrobiony ksztalceniem wlasciwy material nie wykazuje takich objawow, z wywartym traumatycznym pietnem.

--- Koniec cytatu ---
to dzien taki 8)... ze sie powtorze.... ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej