Ogólne > Hydepark

zakazane rasy psów wDenmark

<< < (16/17) > >>

1941:
Az sobie to przeczytalem od poczatku!
Czesiowi chodzilo jedynie o liste ras zakazanych lub na ktore potrzebne jest pozwolenie, no nie doczytalem aby szukal porad wychowawczych lub psich psychologow, behawiorystow czy innych "magikow".
Zrozumialbym jeszcze gdyby dyskusja potoczyla sie w kierunku czy ktoras rasa slusznie znalazla sie na tej liscie czy nie i jakie temu przyswiecaja argumenty, no ale to co czytam to......... eeechchch.

Wyszlo mi, ze w procesie "obrobki" ksztalceniem matarialow cos musialo pojsc nie tak. Normalnie obrobiony ksztalceniem wlasciwy material nie wykazuje takich objawow, z wywartym traumatycznym pietnem.

myszka0807:
Masz piwo za dedukcje

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 01 Maj 2013, 13:06:59 ---Masz piwo za dedukcje

--- Koniec cytatu ---

Znajomosc obrobki!!!

vaxa_rys:

--- Cytat: 1941 w 01 Maj 2013, 12:55:42 ---Az sobie to przeczytalem od poczatku!
Czesiowi chodzilo jedynie o liste ras zakazanych lub na ktore potrzebne jest pozwolenie

--- Koniec cytatu ---

tu nie ma pozwolenia na te psy, sa calkowicie zakazane.

Jomir:

--- Cytat: czesio w 01 Maj 2013, 08:37:32 ---tak chciałem kupić no ale nic z tego ( głupie przepisy ) noże też są nie bezpieczne a są w każdym sklepie

a chciałem pieska kupiec z dobrej hodowli z ustawioną psychika itp ale już nie ma tematu  >:(

--- Koniec cytatu ---
Juz sie nie da.
Te pieski, ktore sa to sa. Pozwolono zachowac szczenieta urodzone przed konkretna data (nie pamietam - chyba rok czy dwa lata temu), ale i tak nie mozna ich bylo odsprzedac.

Pozostaje przemyslenie innej rasy.
Ja osobiscie pozostane wierna goldenom. Jedynie nie kupie juz rodowodowego, jak uczynilam to pare lat temu, a przygarne z fundacji jakas bide bez domu. Ale to za kilka lat. Moje Rude Szczescie choc nie najmlodsze, ma sie jeszcze calkiem dobrze  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej