Ogólne > Hydepark

KRAJ IDEALNY ?

<< < (14/17) > >>

aisak:

--- Cytat: siny w 05 Maj 2013, 10:12:36 ---Obawiam się że początkowe informacje nie są prawdziwe.
http://www.masjid.jp/index.html

Blog polki w Japonii też ich nie potwierdza.
http://nawsiwjaponii.blogspot.dk/2013/04/w-odpowiedzi-na-temat-islamu-w-japonii.html

--- Koniec cytatu ---
Bez urazy, ale... szczatkowe info, a podany tu blog zupelnie mnie nie przekonywuje...

Ale ja mam swoje zabawki i swoja piaskownice..., wiec moze to dlatego 8) ;D

piotr1:
azaliz powiadam wam slowo me zbyt cenne jest abym nim szastal nadaremno :o
cenne acz mylne niezwykle 8)

info nie sprawdzilem, przyznaje sie bez bicia, dzis znalazlem takie cus-
- religie w japonii
Religie    % populacji
Shintō/Buddyzm    69,61%
Nowe religie    24,43%
Ateizm    4%
Protestantyzm    0,69%
Katolicyzm    0,36%
Munizm    0,24%
Świadkowie Jehowy    0,17%
Islam    0,12%
Mormoni    0,09%
Prawosławie    0,02%
Bahaizm    0,01%

wlascicielka bloga, choc mozna wnioskowac ze mieszka w japonii to chyba za bardzo tez nie ogarnia, skoro nie wie ze muzulmanom wcale nie jest tak latwo dostac wize, japonczycy stwarzaja im problemy- znalazlem to na innym blogu...pozatym gosc pisze ze obywatelstwo dla muzulmanina to jeszcze wiekszy klopot...ale fakt jest faktem- jak pokonaja te trudnosci- to dostaja..faktem tez jest ze latwiej i szybciej dostanie chrzescijanin niz muzulmanin

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 05 Maj 2013, 18:58:32 ---azaliz powiadam wam slowo me zbyt cenne jest abym nim szastal nadaremno :o
cenne acz mylne niezwykle 8)

info nie sprawdzilem, przyznaje sie bez bicia, dzis znalazlem takie cus-
- religie w japonii
Religie    % populacji
Shintō/Buddyzm    69,61%
Nowe religie    24,43%
Ateizm    4%
Protestantyzm    0,69%
Katolicyzm    0,36%
Munizm    0,24%
Świadkowie Jehowy    0,17%
Islam    0,12%
Mormoni    0,09%
Prawosławie    0,02%
Bahaizm    0,01%

wlascicielka bloga, choc mozna wnioskowac ze mieszka w japonii to chyba za bardzo tez nie ogarnia, skoro nie wie ze muzulmanom wcale nie jest tak latwo dostac wize, japonczycy stwarzaja im problemy- znalazlem to na innym blogu...pozatym gosc pisze ze obywatelstwo dla muzulmanina to jeszcze wiekszy klopot...ale fakt jest faktem- jak pokonaja te trudnosci- to dostaja..faktem tez jest ze latwiej i szybciej dostanie chrzescijanin niz muzulmanin

--- Koniec cytatu ---
Moze siny sie jeszcze odezwie z bardziej wiarygodnymi informacjami. To, co podal mnie tez nie przekonalo...., ale czytam dalej 8)

happybeti:
Zainteresowały mnie te "nowe religie" w Japonii  ;D
Co to takiego może być, ze 1/4 populacji je wyznaje?
Jedi?
Sufitowy Kot?
Spaghetti Monster ?
Cthulu?

Znacie jeszcze może jakieś nowe religie???

piotr1:

--- Cytat: happybeti w 05 Maj 2013, 21:15:29 ---Zainteresowały mnie te "nowe religie" w Japonii  ;D
Co to takiego może być, ze 1/4 populacji je wyznaje?
Jedi?
Sufitowy Kot?
Spaghetti Monster ?
Cthulu?

Znacie jeszcze może jakieś nowe religie???

--- Koniec cytatu ---

http://pl.wikipedia.org/wiki/Japonia#Religia    tutaj jest o tym coskolwiek..mialem innego linka ale uciekl..w sumie z tego co rozumiem nowe religie to odlamy buddyzmu przedewszystkim ..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej