Ogólne > Hydepark

spotkania forumowe w realu?:)

(1/34) > >>

farvela:
w sumie to tu akurat jestem nowa dość...ale widzę, że całkiem dobrze się tu na forum znacie. Mówię o takiej grupce nie wiem - 10-15 osób może...i Tak mnie ciekawi-czy Wy się spotykacie w realu? znacie się? pojedyncze osoby z tych samych miast to na pewno. A jakieś takie większe spendy? czy bronicie anonimowości? :)

MalaCzarna:
w sumie to tu akurat jestem nowa dość
Witamy serdecznie NOWĄ  :) w gronie "starych" forumowiczów  :)

...ale widzę, że całkiem dobrze się tu na forum znacie.
Ogólnie wszyscy znają się jak przysłowiowe łyse konie  ;) :D Jedni wpadają na forum tylko od czasu do czasu.
Jeszcze inni cierpią na uzależnienie od polonii  ;) ot takie skrajności wzajemnie uzupełniające się  8)  ;)
(Ja właśnie wróciłam z odwyku  ;) :D )

Mówię o takiej grupce nie wiem - 10-15 osób może...i Tak mnie ciekawi-czy Wy się spotykacie w realu? znacie się? pojedyncze osoby z tych samych miast to na pewno.
Myślę że większe spotkania są przy okazji imprez (zabawa karnawałowa ,impreza sportowa)
Oczywiście mniejsze spotkania przez skype/telefon ,gg i pocztę prywatną .

A jakieś takie większe spendy? czy bronicie anonimowości? :)
Jedni są bardziej otwarci, inni mniej (są ku temu uzasadnione przykre powody) .
Ogólnie się lubimy i "lubimy"  ;) :D

happybeti:
Farvela- widzisz, jak zaproponowałam "spęd" u mnie, z okazji Tall Ships w Fredericii , to wszyscy nagle zaczęli sie wykręcać  ;D ;D ;D.

MalaCzarna:

--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 06:15:12 ---Farvela- widzisz, jak zaproponowałam "spęd" u mnie, z okazji Tall Ships w Fredericii , to wszyscy nagle zaczęli sie wykręcać  ;D ;D ;D.

--- Koniec cytatu ---

Hmmm...mnie nie zaprosiłaś :'( a myślę, że przyjechałabym do ciebie z ciastem i gołąbkami.

No cóż zobaczymy jak to wyjdzie gdy ja zaproszę na "spęd" do siebie.
Gdy spotykaliśmy się z pojedynczymi osobami nie sprawiali mi zawodu  ;D (poza jedną usprawiedliwioną sytuacją).
 Myślę, że mam dobry kontakt z wieloma forumowiczami i "spęd" też wyjdzie, a przynajmniej mam taką nadzieję. :)

Umawiamy się wówczas, że to o czym rozmawiamy nigdy nie znajdzie się na forum.

ThaBoss:
Ejjjj chwileczke a ja ? kto mnie zaprosi ja tez jestem nowy i do tego nikt mnie tutaj nie lubi ale nie badzcie tacy zaproscie mnie tez .... Probuje sobie zasluzyc na to ale jakos pewni mi mizernie idzie ale moze ktos sie zlituje nademna starym zwiatczalym burakiem i zaprosi  do siebie na sped ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej