Ogólne > Hydepark

spotkania forumowe w realu?:)

<< < (2/34) > >>

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 09:00:57 ---Hmmm...mnie nie zaprosiłaś :'( a myślę, że przyjechałabym do ciebie z ciastem i gołąbkami.

No cóż zobaczymy jak to wyjdzie gdy ja zaproszę na "spęd" do siebie.
Gdy spotykaliśmy się z pojedynczymi osobami nie sprawiali mi zawodu  ;D (poza jedną usprawiedliwioną sytuacją).
 Myślę, że mam dobry kontakt z wieloma forumowiczami i "spęd" też wyjdzie, a przynajmniej mam taką nadzieję. :)

Umawiamy się wówczas, że to o czym rozmawiamy nigdy nie znajdzie się na forum.

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, ze na forum, inni nie moga pisac tylko Ty?  ;D
A golabki to tylko z nadzieniem z kaszy, czy tez miesko jakies?
Aaa moglabys tak bardziej przyblizyc, kto moze liczyc na jakies zajakniecie sie o zaproszeniu z Twojej strony, chociaz okreslic wymagania co do kregu osob? jakie masz na mysli.

MalaCzarna:
19ty jeśli dobrze pamiętam ty masz zaproszenie od daaawna !

ThaBoss:
ale on nie przyjedzie bo wstydliwy chyba ....

1941:

--- Cytat: ThaBoss w 10 Maj 2013, 10:18:51 ---ale on nie przyjedzie bo wstydliwy chyba ....

--- Koniec cytatu ---

Nie wstydliwy, a tylko nie mysliwy ;)

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 10:18:14 ---19ty jeśli dobrze pamiętam ty masz zaproszenie od daaawna !

--- Koniec cytatu ---

Pewnie, raz to bylo, ze mam robic gdzies pod oknem za balwana ;D
Drugiego razu to nie pamietam, moze staralas sie dosc nieudanie przemycic to gdzies w tresci, te "zaproszenie".
Z cala pewnoscia w obu przypadkach nie otrzymalem do tego "zaproszenia" miejsca gdzie mialoby to nastapic i przynajmniej prob uzgodnienia czasu tego zacnego ze wszechmiar wydarzenia. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej