Ogólne > Hydepark

spotkania forumowe w realu?:)

<< < (15/34) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 11 Maj 2013, 18:37:54 ---Jako, ze spotkania forumowiczow w realu, to znalazlem mozliwosc poznania, tylko czy Wy eksperci mozecie mi powiedziec co autorka miala na mysli przez duze M?
To tak bardziej duzy, czy kasiasty, czy sam nie wiem no i mam dylemat pisac czy nie :o :o :o

jak w tytule ;) poznam Mężczyznę przez duże M. niczego nie wykluczam ani nie zakładam. rzeczywistość i tak zweryfikuje wszystko. amuffinka@wp.pl

--- Koniec cytatu ---
No, ze...eeeee.... wiem! Wysoki , przez duze M 8) ;D

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 11 Maj 2013, 18:35:51 ---A nie lepiej zamiast płot podpalić , zachęcić panów do pichcenia w kuchni (zwłaszcza, że jeden jest ekspert)
niech nam paniom coś smacznego ugotują  :D
Nawet im fartuszki z falbankami założę, aby się nie pobrudzili  ;) :D

--- Koniec cytatu ---

Zasadnicze pytanie jest tylko tego typu, Czy Ty jestes taka ksiezna, ze warto z siebie takiego wariata strugac???

aisak:

--- Cytat: 1941 w 11 Maj 2013, 18:40:45 ---Zasadnicze pytanie jest tylko tego typu, Czy Ty jestes taka ksiezna, ze warto z siebie takiego wariata strugac???

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: 1941 w 11 Maj 2013, 18:40:45 ---Zasadnicze pytanie jest tylko tego typu, Czy Ty jestes taka ksiezna, ze warto z siebie takiego wariata strugac???

--- Koniec cytatu ---

Nie ja księżna ,tylko MY księżniczki (liczba mnoga).  ;) :D
a tak serio
Jeden z moich znajomych ma hobby - gotowanie . Interesuje się kuchniami świata (ale jego kobieta ma się dooobrze , prawda?) . Uwierz mi o gotowaniu może opowiadać godzinami . My kobiety nie wiemy tyle ile on.
Chce robić to co lubi więc why not ?  ;D  budjem wkuszat  ;)

1941:

--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 18:35:46 ---Ja jestem pod tym akurat wzgledem bardzo ekonomiczna 8). Jedno takie, jedno takie, dla urozmaicenia i... wsio ;)

--- Koniec cytatu ---

No to Ty, a ja i reszta?
Tylko HB afrykanskie, licze tez jej M (litrazu nie znam), Jomir z wiecznie spragnionym Dunczykiem, nic tylko tylne siedzenia rozkladac (czy mi tyle godzin dodatkowych dadza?) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej