Regionalne > Århus, Aalborg ...
ludzie odpowiedzialni
zpatentem:
A co trzeba sprzedawac? Pewnie przez telefon, moj wlasny? I tylko prowizja? A duza? A moze ogromna?
1941:
--- Cytat: zpatentem w 14 Maj 2013, 18:46:13 ---A co trzeba sprzedawac? Pewnie przez telefon, moj wlasny? I tylko prowizja? A duza? A moze ogromna?
--- Koniec cytatu ---
Spoko, co taki niecierpliwy. Przeciez czytales, ze firma duza, nie?
Zaraz czarne scenariusze, "dodatkowe"- pisze tez szczerze, a co najwazniejsze legalnie, do mnie przemawia jak malo co ;)
Jak bede mial okazje, zapytam jak duza jest ta legalna bieda, pozniej dam znac kto chcialby z nami ja dzielic, legalnie.
myszka0807:
--- Cytat: Sylvia00 w 14 Maj 2013, 12:13:24 ---Witam serdecznie polonie w Danii,szukam odpowiedzialnych ludzi w Danii ktorzy maja ochote zarobic dodatkowe legalne pieniadze.Jest to duza firma wiec szukam madrych ludzi.
dziekuje
z powazaniem
Sylvia
--- Koniec cytatu ---
Hey Sylwia moj facet siedzi w domu nic nie robi ,tylko filmy oglada i lodowke oproznia .on udaje ze szuka pracy a tak naprawde to czeka az praca przyjdzie do niego .i wlasnie jest okazja .twoje ogloszenie bardzo go zaciekawilo . On jest bardzo powazny bo wogole miedzy ludzmi nie przebywa .to juz 9 lat trwa i ty mozesz go wyzwolic z tego mroku w ktorym tkwi ,.biegle wlada jezykami :dunski angielski niemiecki no i polski .napisz na forum albo na privat co to za praca .bo on sie cieszy ze bedziecie NIC robic .pozdrwiam .
1941:
A Ty myszka, nie potrzebujesz jeszcze jednej pracy przypadkiem, bo moze nie zaspokoisz potrzeb swego i Cie rzuci to ophold Ci sie moze skonczyc.
Dobrze sie zastanow i czym predzej rozgladaj sie za jeszcze jedna robota, poki czas!
Piszesz, ze masz poczucie, ze nic nie robi, zacznij mu placic za nauke Ciebie, jezyka dunskiego i bedzie zarabial ;)
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 14 Maj 2013, 18:51:08 ---
Spoko, co taki niecierpliwy. Przeciez czytales, ze firma duza, nie?
Zaraz czarne scenariusze, "dodatkowe"- pisze tez szczerze, a co najwazniejsze legalnie, do mnie przemawia jak malo co ;)
Jak bede mial okazje, zapytam jak duza jest ta legalna bieda, pozniej dam znac kto chcialby z nami ja dzielic, legalnie.
--- Koniec cytatu ---
ustap mojemu piewszenstwa bo 10 roku jego siedzenia w domu nie zniose
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej