Regionalne > Århus, Aalborg ...
ludzie odpowiedzialni
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 14 Maj 2013, 20:03:59 ---A Ty myszka, nie potrzebujesz jeszcze jednej pracy przypadkiem, bo moze nie zaspokoisz potrzeb swego i Cie rzuci to ophold Ci sie moze skonczyc.
Dobrze sie zastanow i czym predzej rozgladaj sie za jeszcze jedna robota, poki czas!
--- Koniec cytatu ---
tak analizuje ze jak Sylwia zatrudni ,,mojego,,to ja rzuce te prace co mam teraz i pojde tez tam obojetnie co to bedzie .najwazniejsze ze legalne pieniazki
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 14 Maj 2013, 20:04:27 ---ustap mojemu piewszenstwa bo 10 roku jego siedzenia w domu nie zniose
--- Koniec cytatu ---
Patrz post wyzej, poprawiony!
Jomir:
Ej, spokojnie, jak firma duza, to wszytskich pomiesci :) Ustawcie sie tylko odpowiedzialnie w kolejce.
psychopata:
Komitet kolejkowy trzeba bedzie zalozyc, jak ma byc grzecznie. Starszy kolega 1941 zostanie pierwszym kolejkowiczem.
myszka0807:
--- Cytat: Jomir w 14 Maj 2013, 22:43:08 ---Ej, spokojnie, jak firma duza, to wszytskich pomiesci :) Ustawcie sie tylko odpowiedzialnie w kolejce.
--- Koniec cytatu ---
no tak ale gdxie Sylwia chyba gabinety nam juz szykuje.moj wlasnie garnitur z pajeczyn czysci i koszule biala moczy w sodzie no zzołkła mu od fajur
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej