Regionalne > Århus, Aalborg ...

ludzie odpowiedzialni

<< < (6/19) > >>

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 14 Maj 2013, 23:39:44 ---zaklep za soba ze dwa miejsca dla rodziny albo znajomych .na tym tez mozemy legalnie kase zbic.nareszcie cis sie rusza z robota

--- Koniec cytatu ---

Na razie bizsnes na robocie, nie z robota czy roboty hihihi.

myszka0807:

--- Cytat: 1941 w 14 Maj 2013, 23:47:26 ---Na razie bizsnes na robocie, nie z robota czy roboty hihihi.

--- Koniec cytatu ---
my roboty?cos ty my na legal bedziemy pracowac

myszka0807:

--- Cytat: waruiny w 14 Maj 2013, 23:30:11 ---Ja szósty  ;D

--- Koniec cytatu ---
cofnij sie do pierwszego postu i policz ja bede siodma moj stary ósmy no to ty dziewiaty.jak demokracja to uczciwie.ja tez sie wepchnelam w kolejke co niektorym.PRZEPRASZAM.ja ide teraz spac a ty jako ostatni w kolejce pilnuj zeby bylo uczciwie.jak sie juz ktos za toba zapisze to bedziesz wolny ;D

waruiny:
Ciekawe, czy w oczach Sylwi zyskujemy na reputacji, czy tracimy? Reputacja w biznesie dużo znaczy.  8) Ok, jestem dziewiąty.

1941:

--- Cytat: waruiny w 15 Maj 2013, 00:09:22 ---Ciekawe, czy w oczach Sylwi zyskujemy na reputacji, czy tracimy? Reputacja w biznesie dużo znaczy.  8) Ok, jestem dziewiąty.

--- Koniec cytatu ---

Braku kreatywnosci nam nie zarzuci, a to rzecz bezcenna i ta zaradnosc niespotykana, ja dostrzegam same superlatywy, myslacy, elastyczni, zdolnosci asymilacyjne, dostosowawcze, inowacyjnosc, wydajnosc, otwartosc, empatia i co tam tylko sobie napisza w charakterystyce kandydata.

Toc kopalnia dla rekruterow, dziwie sie tym wszelakim agencjom, pewnie zbyt fachowej kadry to oni sami nie maja ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej