Regionalne > Århus, Aalborg ...

ludzie odpowiedzialni

<< < (7/19) > >>

myszka0807:
ja tylko aie martwie zeby to nam ta praca wypalila ;garnitur wyszyszczony koszula bielutka i krawat nawet stary nauczyl sie wiazac.jak roboty nie bedzie to zapewne z krawata zrobi uzytek.takze sylwia odezwij sie . ;D

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 15 Maj 2013, 06:31:41 ---ja tylko aie martwie zeby to nam ta praca wypalila ;garnitur wyszyszczony koszula bielutka i krawat nawet stary nauczyl sie wiazac.jak roboty nie bedzie to zapewne z krawata zrobi uzytek.takze sylwia odezwij sie . ;D

--- Koniec cytatu ---

Skoro z krawata ma zrobic uzytek, to moze niech sie jednak sylwia nie odzywa??????
Nie bedziesz musiala isc do trzeciej pracy ;D

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 14 Maj 2013, 19:58:46 ---Hey Sylwia moj facet siedzi w domu nic nie robi ,tylko filmy oglada i lodowke oproznia .on udaje ze szuka pracy a tak naprawde to czeka az praca przyjdzie do niego .i wlasnie jest okazja .twoje ogloszenie bardzo go zaciekawilo . On jest bardzo powazny bo wogole miedzy ludzmi nie przebywa .to juz 9 lat trwa i ty mozesz go wyzwolic z tego mroku w ktorym tkwi ,.biegle wlada jezykami :dunski angielski niemiecki no i polski .napisz na forum albo na privat co to za praca .bo on sie cieszy ze bedziecie NIC robic .pozdrwiam .

--- Koniec cytatu ---
Duze pieniadze, nic nie robic, tylko palcami w szpileczkach przebierac i w lustereczku sie przegladac :o?  To JA 8). Ale, wpuscicie mnie kolezaniki i koledzy bez kolejki ;), no tak..., wicie, rozumicie :-* ;D?

piotr1:
szkoda ze sie nadaje bom fizol przeokropny.. 8)

1941:

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 11:28:49 ---Duze pieniadze, nic nie robic, tylko palcami w szpileczkach przebierac i w lustereczku sie przegladac :o?  To JA 8). Ale, wpuscicie mnie kolezaniki i koledzy bez kolejki ;), no tak..., wicie, rozumicie :-* ;D?

--- Koniec cytatu ---

Myslisz, ze madrzy ludzie w kolejce, ktorych firma potrzebuje, wpuszcza Cie bez kolejki?????
To tak jaby sobie samemu w kolano strzelic ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej