Regionalne > Århus, Aalborg ...

ludzie odpowiedzialni

<< < (9/19) > >>

Jomir:
Ja, tam nie wiem czy Mysza tu smieci. Ona tu calkiem serio. Garnitur z pajeczyn chlopu ogarnela, koszuline wymoczyla i pokornie w kolejce stoi. A ze sie dluzy to i czlowiek pogada, nie?

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 22:47:49 ---mysia! co Ty tu smiecisz, chodz do piotra, temat z wielkim, ee... z duzym Ci otworzyl, a Ty nic :o 8) ;D??

--- Koniec cytatu ---
zaraz posprzatam

myszka0807:

--- Cytat: Jomir w 16 Maj 2013, 00:05:09 ---Ja, tam nie wiem czy Mysza tu smieci. Ona tu calkiem serio. Garnitur z pajeczyn chlopu ogarnela, koszuline wymoczyla i pokornie w kolejce stoi. A ze sie dluzy to i czlowiek pogada, nie?

--- Koniec cytatu ---
to stary sam sobie jebotko wyczyscil i koszuline moczyl24  godziny.on juz zaczal cis robic-nareszcie widzicie sami jak go Sylwia zmobilizowala

ThaBoss:
Widze ze jestes bardzo ograniczony,pewnie ze wsi jestes ale to wybaczalna rzecz,wplywu na to nie miales,ale masz wplyw na swoje zycie,ale widze ze cie bardzo zdeptalo ze taka polszczyzan mowisz,zycze ci powodzenia! i tak na marginesie, thaboss zalosne ,chyba niewolnikiem swojej chorek glowy ( hehehe)

Dziewczynko Jedna Wiadomosc napisalas na forum jeszcze prubojesz znalezc jakis jeleni do swojej firmy nawet nie umiesz jej dobrze zareklamowac a szukasz ludzi odpowiedzialnych. Hehe Sure! Pozatym jak masz cos do mnie to napisz otwarcie na forum a nie piszesz na privie jakies obelgi wyssane z ..... A no i jeszcze moja jak to mowisz polszczyzan to pewnie skutek chorek glowy :) A za powodzenie dziekuje przyda sie napewno. P.S. Jak tam twoja firma znalazlas juz ludzi odpowiedzialnych. ^^

ThaBoss:
P.S. Jesli Poznan nazywasz wsia? To tak jestem ze wsi Pani Wielkomiastowa :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej