Regionalne > Århus, Aalborg ...
ludzie odpowiedzialni
aisak:
--- Cytat: 1941 w 15 Maj 2013, 15:52:36 ---Myslisz, ze madrzy ludzie w kolejce, ktorych firma potrzebuje, wpuszcza Cie bez kolejki?????
To tak jaby sobie samemu w kolano strzelic ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja nie mysle 8). Lecz uwazam, ze wlasnie TYLKO madrzy ludzie wespna :o sie na wyzyny... I tak, tak, przepuszcza ;) ;D!
Kto pierwszy :)? Nie pchac sie ;D ;D ;D!
Jomir:
hehe... kolejka kolejka, a przyznac sie ilu juz mailiki ze zdjeciami do Pani Sylwii poslalo????
Nooo.... ja Wam mowie, Wy tu stoicie jak te kolki w tej kolejce, a praca przez zaplecze wycieka :)
1941:
--- Cytat: Jomir w 15 Maj 2013, 21:31:11 ---hehe... kolejka kolejka, a przyznac sie ilu juz mailiki ze zdjeciami do Pani Sylwii poslalo????
Nooo.... ja Wam mowie, Wy tu stoicie jak te kolki w tej kolejce, a praca przez zaplecze wycieka :)
--- Koniec cytatu ---
Ja nie wyslalem, bo madrych ludzi szukaja, zglosilem kandydature w dostepny podany przez poszukujacego sposob, czyli na forum (brak namiarow).
Wiec Ci z zaplecza pewnie zostana uznani za niemadrych.
Jestem zupelnie spokojny.
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 11:28:49 ---Duze pieniadze, nic nie robic, tylko palcami w szpileczkach przebierac i w lustereczku sie przegladac :o? To JA 8). Ale, wpuscicie mnie kolezaniki i koledzy bez kolejki ;), no tak..., wicie, rozumicie :-* ;D?
--- Koniec cytatu ---
ty bedxiesz musiala nadal cycami autka myc bo jak Sylwia mnie zwolni to musze miec gdzies zaplecze
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 15 Maj 2013, 22:31:24 ---ty bedxiesz musiala nadal cycami autka myc bo jak Sylwia mnie zwolni to musze miec gdzies zaplecze
--- Koniec cytatu ---
mysia! co Ty tu smiecisz, chodz do piotra, temat z wielkim, ee... z duzym Ci otworzyl, a Ty nic :o 8) ;D??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej