Regionalne > Århus, Aalborg ...

ludzie odpowiedzialni

<< < (13/19) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 16 Maj 2013, 23:45:30 ---widzisz aisak a ty biedna łamałas glowe jak sie pozbyc faceta .zamienie na suszarke do wlosow z dufuzorem albo na mikser.

--- Koniec cytatu ---
no..., ja taaaaaaaka glupia bylam ;D ;D ;D ;D!

Jomir:

--- Cytat: myszka0807 w 16 Maj 2013, 23:43:49 ---ha ha ja slubu nie bralam .w kazdej chwili mowie good bay.a zelazko sie przyda --REKOMPESATA ZA PRANIE SKARPET PRZEZ13 LAT ;D za chlopa tyle sie nie dostaje do odsiadki .5 ???wiecej nie!!!

--- Koniec cytatu ---
eeee... za 13 lat prania skarpet, to pralke powinnas wolac! :)
Na pewno znajdzie sie naiwna, ktora sie wymieni, zwlaszcza, ze teraz ma garniturek odkurzony i koszule wybielona i super prace w perspektywie  ;D ;D ;D

1941:
Ty myszka, sie nie daj tak, nie badz glupia, bo kolezanki z forum tak doradzaja, a jak co to same go "przytula" ;D ;D ;D

myszka0807:

--- Cytat: 1941 w 16 Maj 2013, 23:58:53 ---Ty myszka, sie nie daj tak, nie badz glupia, bo kolezanki z forum tak doradzaja, a jak co to same go "przytula" ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
od kolezanek z forum to bede wola pin do bankomatu

myszka0807:

--- Cytat: Jomir w 16 Maj 2013, 23:54:10 ---eeee... za 13 lat prania skarpet, to pralke powinnas wolac! :)
Na pewno znajdzie sie naiwna, ktora sie wymieni, zwlaszcza, ze teraz ma garniturek odkurzony i koszule wybielona i super prace w perspektywie  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
i suszarka tez by sie przydala.pomyle nad tym przeciez jestem tylko tleniona blondynka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej