Regionalne > Århus, Aalborg ...
ludzie odpowiedzialni
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 17 Maj 2013, 00:02:32 ---i suszarka tez by sie przydala.pomyle nad tym przeciez jestem tylko tleniona blondynka
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D
happybeti:
--- Cytat: myszka0807 w 16 Maj 2013, 23:45:30 ---widzisz aisak a ty biedna łamałas glowe jak sie pozbyc faceta .zamienie na suszarke do wlosow z dufuzorem albo na mikser.
--- Koniec cytatu ---
No, to wczoraj widziałam w "Ogłoszeniach " tu u nas, na forum, że ktoś chce sprzedac tanio "przybory toaletowe " :o ??? ??? :-\ .Jak się pospieszysz, to może nie żelazko, ale szczoteczke do zębów , szczotke do mycia pleców i pumeks do stópek wytargujesz za chłopa ;D. A jak dobrze zagadasz, to może i grzebyk dorzucą ;) ;D ;D ;D.
Ciekawe, czy te "przybory" mocno zużyte... 8) :P ;D
myszka0807:
--- Cytat: happybeti w 17 Maj 2013, 05:31:58 ---No, to wczoraj widziałam w "Ogłoszeniach " tu u nas, na forum, że ktoś chce sprzedac tanio "przybory toaletowe " :o ??? ??? :-\ .Jak się pospieszysz, to może nie żelazko, ale szczoteczke do zębów , szczotke do mycia pleców i pumeks do stópek wytargujesz za chłopa ;D. A jak dobrze zagadasz, to może i grzebyk dorzucą ;) ;D ;D ;D.
Ciekawe, czy te "przybory" mocno zużyte... 8) :P ;D
--- Koniec cytatu ---
no no napewno nie tak mocno jak chlop.czas na zmiany w zyciu.i mi i jemu takie wyzwanie sie przyda ;D
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 17 Maj 2013, 06:39:17 ---no no napewno nie tak mocno jak chlop.czas na zmiany w zyciu.i mi i jemu takie wyzwanie sie przyda ;D
--- Koniec cytatu ---
Taaaaakk, wyzwanie, no i ta nowa praca...............
Jakos sie wszystko dobrze uklada :)
Jomir:
Nooo.... z nowym krokiem z nowym rokiem :) Czy jak to bylo???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej