Ogólne > Hydepark
ROZTERKI FACETA Z DUŻYM...
aisak:
Boszeeeee... tylko myszki tu brakuje, heheh ;) ;D. Wielkie ego w wielkim...wozie ;) ;D?
Post super :). Piszesz o sprawach, o ktorych ja, jako uzytkownik drogi w zyciu bym nie pomyslala... Kolo duzego autka, to ja zawsze wolno i z...respektem, heheh. A tu czytam: zle robie:o
I zwykle to ktos w osobowce mysli, ze oto znowu jakis nadety bufon w swoim wielkim nie zauwaza innych na drodze, lamie wszelkie mozliwe przepisy drogowe, bo...tak mu sie podoba, bo ma taka ochote..., itp
A myslisz, ze Twoj post zmieni reælacje: tir-osobowka? Fajnie by bylo, bo chyba wszystkim nam zalezy na bezpieczenstwie na drodze..., no tak mysle, chyba, ze mieszka sie tam, gdzie ja..., bo tu kamikadze zajezdzaja droge ciezarowkom, hehe ;) ;D
aisak:
--- Cytat: 1941 w 14 Maj 2013, 21:05:01 ---Jasne jeszcze moj resorak tyle wyciaga ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
suso:
Każdy ma pracę jaką wybrał :) A panowie z Dużymi tez muszą zważać na innych , mnie np mocno wkurza jazda w konwojach ciężarówek na wąskich drogach . Za cholerę nie można wtedy tych d...ili wyprzedzić .
suso:
żeby nie było to znam pracę Kabusewców ciężarówek i to co napisał Piotr to święta racja , ale duża część kabusewców tych samochodów yeż ma wiele na sumieniu:(
1941:
Poruszyles piotr bardzo dobre zagadnienie wyprzedzania.Zawsze mnie wk....... jak gosc sie bierze za manewr i wlasciwie wlecze sie na rowni z Toba. Ja dostaje padaczki na takie cos.
Jeszcze jednym "ciekawym" manewrem jest wjazd na skrzyzowanie i przejazd.
Gosc wjezdza na zmianie swiatel na krzyzyk a widzi ze jeszcze Ci przed nim nie zdazyli zjechac.
Nastepni wjezdzaja i wloka sie jak flaki z olejem zajmujac polowe czasu zmiany swiatel. Szlag.
A ten wyprzedzajacy, skoncze tak wyprzedza, ze albo zajedzie Ci droge i zmusi do hamowania albo gdy zobaczy cos z naprzeciwka spycha Cie do rowu, normalnie przestrzelic oponu i podroz na lawecie delikwentom tylko fundowac, tacy tak powinni jezdzic swoimi samochodami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej