Ogólne > Hydepark
ROZTERKI FACETA Z DUŻYM...
@ae@:
Bo mnie sie takie wpisy o ciezarówkach kojarza z nadmiarem testosteronu skrzyzowanym z Konwojem.
Jest tu ktos kto pamieta Konwój ?? Romantyczni, prawi, pokrzywdzeni, walczacy królowie dróg. Ale to tylko film!
...Ludzie! Rozumu nie macie? Zrozum resoraku jeden z drugim- facet z dużym musi jechać 90 wtedy gdy moze bo:
1- szybciej nie poleci bo ma kaganiec(na 89 km/h);
2- musi cisnac 9 dych tam gdzie moze coby dowiezc ci resoraku pieluchy do twojego sklepu na czas dla twojego dziecka;
3- po tygodniu w budzie nie chce spędzać kolejnej nocki w aucie;
1. Nie, nie jest tak ze MUSI docisnac, moze ale NIE musi.
2, Nie, nie musi dowiezc resorakowi pieluch, jesli mu sie praca nie podoba to szuka innej gdzie nie MUSI a CHCE cos zrobic. Nie jest bohaterem Konwoju ratujacym resoraki przed brakiem pieluch a po prostu pracownikiem-kabusewca na publicznej drodze.
3-Co pracownik -kabusewca chce a czego nie chce to tylko jego prywatna event. jego szefa sprawa. Nie jest tak ze wszyscy na drodze maja sie dostosowac bo on chce zarobic wiecej i wiecej, bo tak doszlo do tych napietych planów, sami kabusewcy konkurowali miedzy soba kto wiecej i szybciej przejedzie i zarobi. Masz teraz efekt panie Piotrze i nie zwalaj na innych.
1941:
--- Cytat: @ae@ w 15 Maj 2013, 21:31:21 ---Bo mnie sie takie wpisy o ciezarówkach kojarza z nadmiarem testosteronu skrzyzowanym z Konwojem.
Jest tu ktos kto pamieta Konwój ?? Romantyczni, prawi, pokrzywdzeni, walczacy królowie dróg. Ale to tylko film!
...Ludzie! Rozumu nie macie? Zrozum resoraku jeden z drugim- facet z dużym musi jechać 90 wtedy gdy moze bo:
2- musi cisnac 9 dych tam gdzie moze coby dowiezc ci resoraku pieluchy do twojego sklepu na czas dla twojego dziecka;
2, Nie, nie musi dowiezc resorakowi pieluch, jesli mu sie praca nie podoba to szuka innej gdzie nie MUSI a CHCE cos zrobic. Nie jest bohaterem Konwoju ratujacym resoraki przed brakiem pieluch a po prostu pracownikiem-kabusewca na publicznej drodze.
3-Co pracownik -kabusewca chce a czego nie chce to tylko jego prywatna event. jego szefa sprawa. Nie jest tak ze wszyscy na drodze maja sie dostosowac bo on chce zarobic wiecej i wiecej, bo tak doszlo do tych napietych planów, sami kabusewcy konkurowali miedzy soba kto wiecej i szybciej przejedzie i zarobi. Masz teraz efekt panie Piotrze i nie zwalaj na innych.
--- Koniec cytatu ---
Prosba wynika, o zrozumienie i wspolprace a nie dostosowanie sie.
Forma przezabawna, nie wiem co sie tak "jezysz". Zrozumialbym gdybys czytala jakiegos pierwszaka na forum, ale to pisal piotr, wiec haloooo.
To co opisujesz w konkurencji kabusewcow to jest na rynku wschodnim, nie w Danii. Piotr jezdzi u pracodawcy dunskiego wiec nie bardzo chyba ae jestes w temacie.
Wiesz ae jak nie podoba Ci sie prazentowanie na forum pewnego rodzaju informacji dla lepszego porozumienia sie, to naprawde nie ktos robote a Ty forum moze zmien???????
Jesli chodzi o to czy docisnac musi nie musi, powinien jechac z optymalna predkoscia przy ktorej sprzet najlepiej pracuje (nie doczytalas? jasne sa i inne nformacje jak oszczedza paliwo ale to uzupelnienie istoty), tak wiec dbalosc w pracy o powierzone mienie. Nie wiem jak Ty sie ze sprzetem w pracy obchodzisz, ale ja jak moj padnie nie zarabiam na chlebek, wiec jak optymalna jego praca jest taka a nie inna to tak sie sprzet eksploatuje, dla wszystkich jest to jasne czemu nie dla Ciebie?????
Z zasady bo nie?
aisak:
--- Cytat: @ae@ w 15 Maj 2013, 21:31:21 ---Bo mnie sie takie wpisy o ciezarówkach kojarza z nadmiarem testosteronu skrzyzowanym z Konwojem.
--- Koniec cytatu ---
"Konwoj".... Przepiekny film... :)
piotr1:
ae czy tez ea- mozesz miec swoje zdanie i ja cie nie przekonuje do zmiany
ale nadal mam prosbe- wyjasnij mi za co dziekowalas lutkowi?
ja odnosze wrazenie ze za to ze mnie obrazal,gdyz nic innego nie napisal- ale moge sie mylic i dlatego moje pytanie..
lutek:
Forma przezabawna, nie wiem co sie tak "jezysz". Zrozumialbym gdybys czytala jakiegos pierwszaka na forum, ale to pisal piotr, wiec haloooo.
Taaa a piotr to taka delficka wyrocznia....Alfa i Omega...Salomon duńskich dróg....faszeruje Was bzdurami...no ale to powiedział przecież piotr...więc nie może być inaczej :)
--- Cytat: piotr1 w 15 Maj 2013, 22:00:05 ---ae czy tez ea- mozesz miec swoje zdanie i ja cie nie przekonuje do zmiany
ale nadal mam prosbe- wyjasnij mi za co dziekowalas lutkowi?
ja odnosze wrazenie ze za to ze mnie obrazal,gdyz nic innego nie napisal- ale moge sie mylic i dlatego moje pytanie..
--- Koniec cytatu ---
A Ty chyba przeżyć nie możesz,że ktoś Ci nie potakuje i nie łyka Twoich bzdetów? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej