Ogólne > Hydepark
DR2
aisak:
--- Cytat: rafa1712 w 20 Maj 2013, 20:21:39 ---"" Polecam rowniez wyklad Michalkiewicza, w ktorym mowi, ze tak naprawde nadszedl czas, w ktorym Polska tak naprawde nie jest nikomu (Europie) potrzebna.""
Tylko Kaczyskiemu i jego kolegom oszolomom wydaje sie ze Polska i jakies tam samoloty w Smolensku kogos interesuja . Mysle ze powinni jeszcze kilka swiatynii opatrznosci bozej zbudowac to sie od razu ekonomia polepszy ;)
--- Koniec cytatu ---
Tjaa rafal, to ja proponuje jeszcze tej Polsce,ktora juz nikogo :o nie interesuje, wbic noz w plecy, wiesz, tak po kumpelsku, z czystej radosci dowalenia ;). A co! Najwazniejsze, ze sie wpiszemy w modny nurt olewania tej nikomu niepotrzebnej i nieciekawej, nieznaczacej i pogardzanej Polski....!
Prawda rafal...?
rafa1712:
Nic niczego nie trzeba nikomu wbijac bo narod sobie sam gardla poderznie . Nie ma dzieci bo panstwo szykanuje rodziny ( nowa ustawa antysmieciowa to dobry przyklad )Panstwo traktuje obywatela jak za komuny a zalozyc i prowadzic firme to jest latwiej w Gruzji .Nie ma wrogow , nie bedzie rozbiorow i 20 procent wyborcow chce glosowac na staych komuchow z SLD. Jak to diabel kiedys powiedzial ,Polakow w kotle w piekle na sile nie musi trzymac , sami sie beda przytapiac i pilnowac nawzajem zeby ktorys nie uciekl :P
aisak:
--- Cytat: rafa1712 w 20 Maj 2013, 22:10:39 --- Nic niczego nie trzeba nikomu wbijac bo narod sobie sam gardla poderznie . Nie ma dzieci bo panstwo szykanuje rodziny ( nowa ustawa antysmieciowa to dobry przyklad )Panstwo traktuje obywatela jak za komuny a zalozyc i prowadzic firme to jest latwiej w Gruzji .Nie ma wrogow , nie bedzie rozbiorow i 20 procent wyborcow chce glosowac na staych komuchow z SLD. Jak to diabel kiedys powiedzial ,Polakow w kotle w piekle na sile nie musi trzymac , sami sie beda przytapiac i pilnowac nawzajem zeby ktorys nie uciekl :P
--- Koniec cytatu ---
No...racja... co z nami jest nie tak?? Przeciez nieglupi z nas ludzie, super jednostki tez sie znajda.... Nie mam pojecia...
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 20 Maj 2013, 22:15:58 ---No...racja... co z nami jest nie tak?? Przeciez nieglupi z nas ludzie, super jednostki tez sie znajda.... Nie mam pojecia...
--- Koniec cytatu ---
potrzeba madrych politykow??
Jomir:
--- Cytat: zpatentem w 20 Maj 2013, 09:56:01 ---Zawiedziony nieco bylem. Brak logiki w postepowaniu niektorych bohaterow i w kilku innych sytuacjach, dla mnie za duzo fuszerki. Zobacze czy sie poprawia w dzisiejszym odcinku :) Daleko im do angielskich seriali..
Zgadzam sie z czescia opini z Rzeczpospolitej:
" Część publicystów zarzuca twórcom filmu, że wybierając na bohaterów sympatycznych młodych ludzi, podchodzących z dystansem do narodowosocjalistycznej ideologii, zakłamują historię, propagując pogląd, że "nazistami byli ci inni".
--- Koniec cytatu ---
Wypowiem sie, jak obejrze czesc trzecia. Choc przyznam, ze z racji obowiazkow wszelakich ogladalam pierwsze dwie czesci "jednym okiem".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej