Ogólne > Hydepark
Øl er godt, øl er sundt, derfor drikker vi det året rundt ;)
zaq:
Polecam Paulaner'a :) Dostepny w Føtex'ie, Netto i Super Best
http://images.superbest.dk/PRODUKTER/Faerdige%20billeder%20ultimo%20august/4b5bbc3bc18bf2096988c9103ad22249.jpg
psychopata:
--- Cytat: cwsm111 w 26 Lip 2013, 13:24:27 ---Pytanie lepsze , czy to co jest obecnie produkowane ma coś w spólnego co wiele lat temu nalewano do butelek ,i nie ważne czy to EB czy 12,5.
Tak ja z Frugo smak jednak nie ten.
--- Koniec cytatu ---
No, czasami smak pamietany jest lepszy od prawdziwego.
Bylo kiedys na Mazurach takie piwo, nazywalo sie Jurand i bylo, rzecz jasna, ze Spychowa. Przechowuje ten smak w pamieci, nigdy pozniej nie udalo mi sie go kupic (to bylo jakies 20 lat temu).
aisak:
--- Cytat: psychopata w 27 Lip 2013, 21:58:44 ---No, czasami smak pamietany jest lepszy od prawdziwego.
Bylo kiedys na Mazurach takie piwo, nazywalo sie Jurand i bylo, rzecz jasna, ze Spychowa. Przechowuje ten smak w pamieci, nigdy pozniej nie udalo mi sie go kupic (to bylo jakies 20 lat temu).
--- Koniec cytatu ---
Pijales jako nieletni, ze tak niedyskretnie spytam :o :D?
psychopata:
:-[ Zdarzalo mi sie, moge sie bronic jedynie tym, ze jako dziecko alkoholika piwo mialem w menu od dziecka, jako ze tatus zabieral mnie ze soba do knajp odkad skonczylem dwa lata.
waruiny:
Jeszcze rok temu można było kupić w Kvickly niemieckiego, taniego portera. Różowa puszka 0,33l.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej