Ogólne > Hydepark

Nasze polskie zapiekanki i kurczak z rozna

<< < (3/3)

waruiny:
Koszt przyczepy handlowej to ok. 10 000 zł. Ja bym poszedł w restauracje przez internet. Z szerokim menu. Koszt zrobienia i wypromowania strony inernetowej jest niewielki.

varszafiak:

--- Cytat: Gajol w 25 Maj 2013, 16:39:04 ---W czasach kryzysu gdy tak ciezko dostac prace , mysle sobie o malej budce z tym oto wyzej wymienionym jedzeniem , moze juz ktos tego probowal , kazda opinia mile widziana :)
Pozdrawiam

Gajol

--- Koniec cytatu ---
jestem na TAK
Ja zawsze chetnie cos na cieplo opitole  ;D
Byłbym dobrym klientem.

Gajol:
Dziekuje za pozytywne opinie , mysle ze moze to dunczykom smakowalo, nie mieszkam w Kph tylko w Vejle to troche malo miasto ale jesli inni probuja to czemu ja nie co do realizacji jeszcze dluga droga , bo najwazniejsze musi byc miejsce takiej butki ale pomysle szerzej o tym
Pozdrawiam

1941:

--- Cytat: Gajol w 27 Maj 2013, 08:32:44 ---Dziekuje za pozytywne opinie , mysle ze moze to dunczykom smakowalo, nie mieszkam w Kph tylko w Vejle to troche malo miasto ale jesli inni probuja to czemu ja nie co do realizacji jeszcze dluga droga , bo najwazniejsze musi byc miejsce takiej butki ale pomysle szerzej o tym
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Zgadza sie musisz myslec o ciagu komunikacyjnym i godzinach w ktorych jest tam najwiekszy ruch i jak najdluzszym czasie.
Pewnie istota rzeczy beda przepisy sanitarne jakie ma spelniac taka dzialalnosc. Gdybys myslal o czym mobilnym, to mozna pokusic sie na dodatkowa objazdowke rowniez po festynach jakie odbywaja sie w okolicznych miejscowosciach, np. Dni jakiegos dunskiego grodu, lub wieksze loppemarkety. Cos jak kielbaski na gieldach samochodowych w Polsce.
W menu nie zapomnij o bułce z czerwona parówką, zawsze to atut zeby przyciagnac oko tubylcow, oni na kazdym kroku czy festynku to jedza ;D
Rzacz jasna miedzy sosami musi byc remulada, bez tego nie ruszysz ;D ;D ;D

Gajol:
Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi , tak bede pamietac o remuladzie , ale jeszcze bym dolozyl nasz pyszny sos czosnkowy :)

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej