Ogólne > Hydepark

Nasze polskie zapiekanki i kurczak z rozna

<< < (2/3) > >>

1941:

--- Cytat: Pankracy w 26 Maj 2013, 23:42:10 ---Mnie bardziej zastanawia, dlaczego w Danii nie ma smażalni ryb??? Takich zwykłych zlokalizowanych tuż przy plaży, gdzie mozna zjeść świeża rybkę z surówką i frytkami. Czyżby nie trafiało to w duńskie podniebienia? ::)

--- Koniec cytatu ---

Nie zgodze sie. W pobliskiej miejscowosci przy plazy, sa dwa takie sklepy, z wedzarniami. Wiec masz do wyboru smazona goraca rybke, wedzona, kotlety rybne gorace jeszcze, surowa, mrozona wybor pelna geba, wiec sa.
Jeden ma laweczki, drugi chyba ze trzy stoliki do spozycia zakupow na miejscu. Trzeba wiedziec gdzie jezdzic.
Dania jak mowisz dostepne sa w resteuracyjkach w poblizu, wiec chodzi tu chyba, zeby nie wchodzic sobie w parade.

Pankracy:
Co masz na myśli pisząc "w pobliskiej miejscowości" ? W Kopenhadze i okolicach nie spotkałem się. Wycieczka 100 km na smażoną rybkę, nie wchodzi w moim przypadku w rachubę. ???

1941:

--- Cytat: Pankracy w 26 Maj 2013, 23:53:21 ---Co masz na myśli pisząc "w pobliskiej miejscowości" ? W Kopenhadze i okolicach nie spotkałem się. Wycieczka 100 km na smażoną rybkę, nie wchodzi w moim przypadku w rachubę. ???

--- Koniec cytatu ---

Trudno, KHB to nie cala Dania, a tym bardziej swiat :)
Dodam, ze plaza to nad Morzem Północnym ;D

Pankracy:

--- Cytat: 1941 w 26 Maj 2013, 23:54:35 ---Trudno, KHB to nie cala Dania, a tym bardziej swiat :)
Dodam, ze plaza to nad Morzem Północnym ;D

--- Koniec cytatu ---
Wcale tak nie twierdzę, ale miejsca nieopodal też nie wskazałeś :P

1941:

--- Cytat: Pankracy w 26 Maj 2013, 23:59:24 ---Wcale tak nie twierdzę, ale miejsca nieopodal też nie wskazałeś :P

--- Koniec cytatu ---

Ktos mi kiedys napisal, nie zadawaj mi osobistych pytan ;)
Ponadto do tego chyba to zmierza, skoro nawet 100 km przejechac stanowi dla Ciebie problem 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej