Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Częste wypady do polski
as.vejle:
Witam.
Zaczynam jeszcze raz mój wątek gdyż poprzedni nie poszedł po mojej myśli.
Poszukuję ludzi z okolic Vejle którzy mają potrzebę częstych podróży na weekendy do Polski w okolice Poznania.Wyjazdy w piątek po południu,powrót niedziela po południu.Kontakt as.vejle@gmail.com
PS
Chciałbym żeby wypowiedzi były generalnie na temat a nie stanowiły stek obelg itp.
pozdrawiam
happybeti:
Człowieku, nie mam zamiaru obrzucac cię stekiem obelg, ale naprawdę nie dotarło, że takie coś to w ogłoszeniach się umieszcza, nie na forum DYSKUSYJNYM ?????????
rey2000:
Z Vejle....więc drogą lądową(kawał działki) napewno ktoś się znajdzie bo to dobra alternatywa.
Tak napisz w ogłoszeniach, ogłaszaj się co tydzień podaj telefon bo tu ci nie dadzą żyć. pozdro !
aisak:
--- Cytat: as.vejle w 30 Maj 2013, 16:56:05 ---Witam.
Zaczynam jeszcze raz mój wątek gdyż poprzedni nie poszedł po mojej myśli.
Poszukuję ludzi z okolic Vejle którzy mają potrzebę częstych podróży na weekendy do Polski w okolice Poznania.Wyjazdy w piątek po południu,powrót niedziela po południu.Kontakt as.vejle@gmail.com
PS
Chciałbym żeby wypowiedzi były generalnie na temat a nie stanowiły stek obelg itp.
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
A co Ty bys chcial na temat, bo nie jarze ???? Na temat potrzeb (Twoich, cudzych... :o? ----} ogloszenia towarzyskie ::) ). Czy na temat tego, ze znowu cos nie poszlo po Twojej mysli, wiec odwaliles meska odmiane focha i skasowales temat :o?
Betti chyba napisala wszystko w tym temacie 8).... dziwny jestes, swoja droga :o ???
aisak:
--- Cytat: rey2000 w 30 Maj 2013, 20:32:57 ---Z Vejle....więc drogą lądową(kawał działki) napewno ktoś się znajdzie bo to dobra alternatywa.
Tak napisz w ogłoszeniach, ogłaszaj się co tydzień podaj telefon bo tu ci nie dadzą żyć. pozdro !
--- Koniec cytatu ---
A oddychac jeszcze wolno ??? ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej