Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Częste wypady do polski

<< < (2/5) > >>

happybeti:
Dodam jeszcze tylko, że PONOWNIE zakładając temat zrobić ZNÓW ten sam błąd i napisac "Polska " z małej litery, to...hm...
Literówka każdemu się zdarzy, w pośpiechu pisząc każdy może ją popełnić.
Ale ...powtórzyć ? ? ?

aisak:

--- Cytat: happybeti w 30 Maj 2013, 21:34:26 ---Dodam jeszcze tylko, że PONOWNIE zakładając temat zrobić ZNÓW ten sam błąd i napisac "Polska " z małej litery, to...hm...
Literówka każdemu się zdarzy, w pośpiechu pisząc każdy może ją popełnić.
Ale ...powtórzyć ? ? ?

--- Koniec cytatu ---
oj tam, oj tam... ;) Bo "polska" mala w porownaniu z taka "DANIA" :D

rey2000:

--- Cytat: aisak w 30 Maj 2013, 21:13:55 ---A oddychac jeszcze wolno ??? ?

--- Koniec cytatu ---
No aisak jesli masz czym, to można  ;D ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: rey2000 w 30 Maj 2013, 22:15:34 ---No aisak jesli masz czym, to można  ;D ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
A dziekuje, dziekuje :D

Btw, ladny awatar.... Twoj ??? ?

as.vejle:
ludziska...
po pierwsze - naprawdę wam się nudzi w tej Danii że mi literówki wypominacie ;D.ktoś mi ostatnio napisał ,że to jest forum i może sobie pisać co chce i jak chce i żebym "leżał" czy coś takiego, więc...
po drugie - jeżeli sprawdzicie ogłoszenia w dziale "transport-oferuję" to moje ogłoszenia są tam prawie co tydzień,po czym są kasowane jeżeli nie przeze mnie to przez admina,co nie do końca jest mi na rękę bo wolałbym żeby to ogłoszenie widniało tam cały czas,wiec...
po trzecie - napisałem ten wątek,żeby sobie cały czas wisiał w dziale regionalnym,do którego sporo ludzi zagląda również z innych powodów....

--- Cytat: aisak w 30 Maj 2013, 21:12:09 ---A co Ty bys chcial na temat, bo nie jarze ???? Na temat potrzeb (Twoich, cudzych... :o? ----} ogloszenia towarzyskie ::) ). Czy na temat tego, ze znowu cos nie poszlo po Twojej mysli, wiec odwaliles meska odmiane focha i skasowales temat :o?

Betti chyba napisala wszystko w tym temacie 8).... dziwny jestes, swoja droga :o ???

--- Koniec cytatu ---

męski foch - dobre  ::)
skasowałem poprzedni wątek "po mesku" gdyż 80% wypowiedzi stanowiło bezsensowne dogryzanie sobie nawzajem - jakbym słuchał bandy dzieciaków w podstawówce,ten też skasuję jak będę chciał, bo mam do tego prawo...

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej