Ogólne > Hydepark
Du skal tale polsk
1941:
--- Cytat: zpatentem w 07 Cze 2013, 12:42:50 ---Droga i latwozapalna Aisak, uspokoj sie :)
Mowilem o placach budow gdzie sa zatrudnione polskie firmy, bylem sam swiadkiem takich nalotow, bylem tez swiadkiem klopotow pracodawcow.
3 f nie przyleci jak sie dowie, ze ktos cie klepnal w tylek albo, ze masz nieergonomiczna moppe, ktora powoduje ograniczenia w twoim zyciu towarzyskim po pracy :) (tego kalibru sprawy)
3F to zdesperowana przestarzala organizacja, ktora nie wie czy stawiac na uciekajacych dunczykow czy sceptycznych "nowych"
i szukajac rozglosu lapie sie rozpaczliwie, czego moze, ale niestety nie Ciebie, zostawia to "numerantowi" i "ciachu" :)
--- Koniec cytatu ---
Z ciezkim zawodem w tekscie, stwierdzil zpaterntem ;) :(
Idris:
--- Cytat: 1941 w 07 Cze 2013, 13:39:58 --- ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
No tosmy sie wreszcie dogadali. ;D
happybeti:
--- Cytat: zpatentem w 07 Cze 2013, 12:52:30 ---happi,
Logicznie i racjonalnie rozumiejac, kto anonsuje za 1 szt.! polsko mowiacej sily roboczej majac na budowie polakow? Dla mnie to oczywista prowokacja.
--- Koniec cytatu ---
Może i tak, jak pisałam na samym początku, ja mówić słaby duński ;) ;D- niuansów nie łapię ;)
zpatentem:
Aisak- nic nie modyfikowalem,chyba :)
1941- jestem zarowno zrozpaczony jak i zdeterminowany, co to teraz bedzie? A...w takim razie ide ogladac Nadala i Djoko w tv :)
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 07 Cze 2013, 14:35:28 ---Aisak- nic nie modyfikowalem,chyba :)
1941- jestem zarowno zrozpaczony jak i zdeterminowany, co to teraz bedzie? A...w takim razie ide ogladac Nadala i Djoko w tv :)
--- Koniec cytatu ---
To przepraszam, mozliwe. Ja mam zwidy, za duzo dunskiego i slonca... ostatnio :o :D.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej