Ogólne > Hydepark
meldunek w Polsce?
aisak:
--- Cytat: 1941 w 07 Cze 2013, 23:34:30 ---No jaki przykry???!!!
Chyba napisałem prawde, a kto k........ roszyfruje te cytaty, ze niby to ma cos byc jasniejsze????
Jaja sobie robisz, czy co???
No chyba gdyby ktos mogl zasiegnac sobie informacji mogac to przeczytac, to nie wchodzil by na forum z durnym pytaniem, nie?
Ponadto to chyba nie zarezerwowałas tylko jedynie sobie, prawa do jakichs niewybrednych uwag???
--- Koniec cytatu ---
co racja , to racja, hehehe :D :D :D
Jomir:
Przepraszam, ale skoro chlopak tu mieszka 5 lat i skonczyl studia, to chyba mozna oczekiwac, ze jezyka sie nauczyl?
Po drugie, tu na forum jestem Jomir, a nie tlumacz.
Za tlumaczenie generalnie pobieram pieniadze, a jak mam ochote tlumaczyc spolecznie, to jest to moja dobra wola.
I pozwol, ze bede sama decydowala o tym, komu i kiedy bede tlumaczyc za darmo.
1941:
--- Cytat: Jomir w 07 Cze 2013, 23:36:48 ---Przepraszam, ale skoro chlopak tu mieszka 5 lat i skonczyl studia, to chyba mozna oczekiwac, ze jezyka sie nauczyl?
Po drugie, tu na forum jestem Jomir, a nie tlumacz.
Za tlumaczenie generalnie pobieram pieniadze, a jak mam ochote tlumaczyc spolecznie, to jest to moja dobra wola.
I pozwol, ze bede sama decydowala o tym, komu i kiedy bede tlumaczyc za darmo.
--- Koniec cytatu ---
Studia mozna konczyc w jezyku angielskim.
W nosie mam gdzie i komu i kiedy i co i w jaki sposob i czy tłumaczysz i czy ma to coklwiek wspolnego z prawda.
Mam nadzieje, ze nie zarysujesz sobie tylko lakieru na paznokciach.
myszka0807:
:o :-[ sa juz upaly i zslecame jest noszenie czapeczek z daszkiem.chronimy glowki
vordingborg:
Myszowata masz rację :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej