Ogólne > Hydepark
meldunek w Polsce?
Jomir:
--- Cytat: 1941 w 08 Cze 2013, 00:19:16 ---Nic mnie nie gryzie tylko czasami jestes irytujaca, tak od niechcenia i dobrze zebys o tym wiedziała.
Dzieki i Tobie tez Dobrej nocy!
--- Koniec cytatu ---
A serio, kazdy z nas ma inne doswiadczenia. Coz ja na to poradze. Byc moze mialam pecha co do polskich fachowcow, ale jest jak jest.
Jedyny pozytyw, ze sie chlopa nie musze latami prosic o przybicie gwozdzia czy wkrecenie srubki, "bo zamowie Polakow", dziala lepiej niz bicz smigajacy po konskich tylkach ;D ;D ;D
Ale gwoli sprawiedliwosci, musze dodac, ze mam tutaj polskiego mechanika, ktorego nie raz polecalam na forum. Lepszego nie znajdziesz ani w Polsce, ani w Danii.
Tylko Pan Robert ma prawo tykac druga zone mojego meza, czyli nasza leciwa juz Toyte. Tak wiec, niechze sprawiedliwosci stanie sie zadosc.
A teraz ude spac.
piotr1:
--- Cytat: Jomir w 08 Cze 2013, 00:21:37 ---Kurde, jak CI o ta szafe chodzi, to chodz i ja wez.
Nigdy jej nie lubilam ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Zaraz,zaraz....przypominam ze to ja nie mam szafy a nie czteryjeden... 8)
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 08 Cze 2013, 00:14:45 ---Rozumiem, ze znasz z praktyki???
W zasadzie to chyba Tobie to i tak wszystko jedno.
--- Koniec cytatu ---
mi to jednak wszystko jedno nic juz mi nie pomoze ,moja troska skabusewana jest o innych.na upaly -CZAPECZKA;na jadowitosc slowna-SMARKANIE KRECIKA; :D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 08 Cze 2013, 12:01:18 ---mi to jednak wszystko jedno nic juz mi nie pomoze ,moja troska skabusewana jest o innych.na upaly -CZAPECZKA;na jadowitosc slowna-SMARKANIE KRECIKA; :D
--- Koniec cytatu ---
:D :D :D
myszka0807:
Nie ma sie z czego smiac troska rodaka o rodaka taki szczytny cel bez placenia podatku do skata
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej