Ogólne > Hydepark

1941 - coś dla Ciebie ;)

<< < (7/13) > >>

aisak:

--- Cytat: happybeti w 14 Cze 2013, 20:43:17 ---Smacznego !!!
Choć znając życie, pewnie już chlebka nie ma, taki był dobry  ;D ;D ;D.
Ja się dziś napaliłam na sokowirówkę, bo miały byc tanie w Lidlu. I...wszystkie inne maszyny kuchenne były, włącznie z urządzeniem do wypieku donutów, a mojej sokowirówki akurat już nie :(((((.
Swoje wszystkie "maszynki" zostawiłam, oczywiście, w Polsce. Tu znów "od zera " się dorabiam  ;). Tylko podręczny mikserek wzięłam, po długiej walce stoczonej z Maksiem  ;D ;D ;D- przemówiłam mu do sumienia, ze młodsza siostrzyczka bardziej będzie go potrzebowała  :P

--- Koniec cytatu ---
JEST 8)  Bo byl duzy i dlugo stygl a teraz wydzielam... po kromeczce ;) :D.

W Lidlu zapytaj sie dlaczego nie ma, jak jest w gazetce, a jesli... to kiedy bedzie.  Czasem to dziala... :).

Ja zabralam tylko toster, nasza ulubiona maszyne, a reszta... jakos sie zebrala, nawet w podwojnych ilosciach, hihi. A to dzieki Miskowi ;). Dostal juz zakaz znoszenia czegokolwiek 8).

1941:

--- Cytat: aisak w 14 Cze 2013, 20:59:28 ---JEST 8)  Bo byl duzy i dlugo stygl a teraz wydzielam... po kromeczce ;) :D.

W Lidlu zapytaj sie dlaczego nie ma, jak jest w gazetce, a jesli... to kiedy bedzie.  Czasem to dziala... :).

Ja zabralam tylko toster, nasza ulubiona maszyne, a reszta... jakos sie zebrala, nawet w podwojnych ilosciach, hihi. A to dzieki Miskowi ;). Dostal juz zakaz znoszenia czegokolwiek 8).

--- Koniec cytatu ---

Taki "gospodarny" czy "przedsiebiorczy"?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 14 Cze 2013, 21:10:30 ---Taki "gospodarny" czy "przedsiebiorczy"?

--- Koniec cytatu ---
"Ciekawski", co to ma w srodku ;).

1941:

--- Cytat: aisak w 14 Cze 2013, 21:13:52 --- "Ciekawski", co to ma w srodku ;).

--- Koniec cytatu ---

To chleb z czymś w srodku? :o

aisak:

--- Cytat: 1941 w 14 Cze 2013, 21:18:25 ---To chleb z czymś w srodku? :o

--- Koniec cytatu ---
Mieszasz lepiej niz ta maszyna  ;) :D.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej