Ogólne > Hydepark
1941 - coś dla Ciebie ;)
1941:
--- Cytat: aisak w 14 Cze 2013, 21:22:45 ---Mieszasz lepiej niz ta maszyna ;) :D.
--- Koniec cytatu ---
No z tym to chyba rzecz sie ma, całkiem na odwyrtke ;D ;D ;D
happybeti:
Heh, nie chce mi się znów jechac do Lidla tylko po to - jak wiesz, na wsi mieszkam i wyprawa po większe zakupy do Middelfartu raz w tygodniu. Poczekam na następną taka okazję, może w innym sklepie . Albo się wkurzę i kupie sobie "normalnie" , bez czekania , w jakimś sklepie AGD, jak mnie owoce zasypią , jak w zeszłym roku .Półki w spiżarni do tej pory uginają się jeszcze od przetworów... :-[...chyba przesadziłam z "przerobem " ;D ;D ;D
1941:
--- Cytat: happybeti w 15 Cze 2013, 06:30:06 ---Heh, nie chce mi się znów jechac do Lidla tylko po to - jak wiesz, na wsi mieszkam i wyprawa po większe zakupy do Middelfartu raz w tygodniu. Poczekam na następną taka okazję, może w innym sklepie . Albo się wkurzę i kupie sobie "normalnie" , bez czekania , w jakimś sklepie AGD, jak mnie owoce zasypią , jak w zeszłym roku .Półki w spiżarni do tej pory uginają się jeszcze od przetworów... :-[...chyba przesadziłam z "przerobem " ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Ty uwazaj, bo za nielegalna i niezgłoszona produkcje sporzywcza Cie ukarza ;D ;D ;D
A nie daj Panie, jak nakapałas czegoś, co pod akcyce podpada, to lepiej nie ;)
szymano4801:
--- Cytat: 1941 w 15 Cze 2013, 09:39:40 ---Ty uwazaj, bo za nielegalna i niezgłoszona produkcje sporzywcza Cie ukarza ;D ;D ;D
A nie daj Panie, jak nakapałas czegoś, co pod akcyce podpada, to lepiej nie ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie gadaj głupot, nie zatrzymuj kobiety w dziele tworzenia szczególnie mi chodzi o to co nakapie ;) ;) ,jak juz nakapie ja chetny. Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce ........ . :o :-[ 8)
1941:
--- Cytat: szymano4801 w 15 Cze 2013, 10:17:52 ---
Nie gadaj głupot, nie zatrzymuj kobiety w dziele tworzenia szczególnie mi chodzi o to co nakapie ;) ;) ,jak juz nakapie ja chetny. Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce ........ . :o :-[ 8)
--- Koniec cytatu ---
Przeciez pisze, lepiej nie...... trzymac a pic na biezaco dowody, nikt nie powstrzymuje od tworczosci przeciez, wczsniej była mowa o produkcji nie tworzcosci ;) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej