Regionalne > Århus, Aalborg ...
Sa jacyś motocyklisci w okolicach Aalborg?
piotr1:
--- Cytat: szymano4801 w 20 Cze 2013, 10:08:47 ---Chłopie czego ty w końcu chcesz?
Motocykliści bez jajec ? ( - nie pytam po co ci taki taki eunuch jeden albo kilku potrzebny, nie chce wiedzieć) motocyklistki w strojach albo bez( tu już lepiej) w grupie albo osobno,razem na jednym albo osobno na dwóch( no w sumie tez ok jak się człowiek postara jakoś się to ogarnie). A motor masz? czy tez ta "jazda" ma być na motorze albo bez ? Aleś namotał , będę obserwował bardzo uważnie kto się zgłosi i w jakim celu. :o ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak czy motor ze mam?w sensie ze taki na dwóch kółkach z silnikiem?..hmm....kurde...no faktycznie...o motorze nie pomyślałem... 8)
aisak:
--- Cytat: szymano4801 w 20 Cze 2013, 10:08:47 ---Chłopie czego ty w końcu chcesz?
Motocykliści bez jajec ? ( - nie pytam po co ci taki taki eunuch jeden albo kilku potrzebny, nie chce wiedzieć) motocyklistki w strojach albo bez( tu już lepiej) w grupie albo osobno,razem na jednym albo osobno na dwóch( no w sumie tez ok jak się człowiek postara jakoś się to ogarnie). A motor masz? czy tez ta "jazda" ma być na motorze albo bez ? Aleś namotał , będę obserwował bardzo uważnie kto się zgłosi i w jakim celu. :o ;)
--- Koniec cytatu ---
No jak to, po co :o? A kto przypilnuje kozy i chinki, jak piotr smigac bedzie na motorze,... albo bez ;) :D :D :D?
szymano4801:
Ja to bym się zapisał na te jazdy w końcu zwiedzić Danie z siodełka fajna sprawa, no nawet tą Chinkę bym zdzierżył i " komara" czyli jak dobrze zrozumiałem dawnego Rometa-motorynke też jakoś by się z trudem ale opanowało.Koza odpada bez dyskusji no i warunek "bez jajec" też mi absolutnie nie pasuje , jestem do swoich bardzo ale to bardzo "przywiązany" .
piotr1:
Szymano, ale jak- przyłączył? No co ty? Chyba nie chcesz siedzieć na tylnym stołku obejmując mnie w pasie ?? :o
Szukam kogoś z moto....no chyba ze jestes blondynem o wymiarach 90/60/90 ... 8)
Chyba ze ten super komar to twój - to wtedy zwracam honora...
Jak dla mnie- pikny klasyk i obiekt westchnien mej młodości...
1941:
No i tym zaprezentowanym "sprzetem" zdaje sie ciezko bedzie smigac "przy kole" ;D ;D ;D
Raczej spalinki powachac 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej