Regionalne > Århus, Aalborg ...
Sa jacyś motocyklisci w okolicach Aalborg?
piotr1:
No nie no ...jak wiesz....jak ten...znaczy no...żeby nie obrazić kogoś...ale znaczy jak przypedaluje pozadnie to moze,moze... 8)
aisak:
Plissssss chlopaki! Chyba przestane czytac ten temat, bo za kazdym razu ze smiechu wrecz bolu brzucha dostaje :D :D :D!
1941:
--- Cytat: piotr1 w 22 Cze 2013, 21:59:31 ---No nie no ...jak wiesz....jak ten...znaczy no...żeby nie obrazić kogoś...ale znaczy jak przypedaluje pozadnie to moze,moze... 8)
--- Koniec cytatu ---
Palenie zelówy??? ;D ;D ;D
szymano4801:
--- Cytat: piotr1 w 22 Cze 2013, 21:52:14 ---Szymano, ale jak- przyłączył? No co ty? Chyba nie chcesz siedzieć na tylnym stołku obejmując mnie w pasie ?? :o
Szukam kogoś z moto....no chyba ze jestes blondynem o wymiarach 90/60/90 ... 8)
Chyba ze ten super komar to twój - to wtedy zwracam honora...
Jak dla mnie- pikny klasyk i obiekt westchnien mej młodości...
--- Koniec cytatu ---
Ja nie wiem na czym jeździsz , nie widziałem motoru ze stołkiem no chyba , że w Chinach ale tam nie jadę. Obejmowanie w pasie odpada !!!!!!!!! :o :o :o te wpisy o kozie i " jajcach" zastanawiające ,a złego lepiej unikać ( wrrr potrzepało mną jak jak 220v ) blondynem nie jestem to mi ulżyło. Też takiego klasyka chciałem i ojciec nawet miał ale zabronił dotykać nie wiedzieć czemu ;) (w końcu mój własny rower był tylko lekko poobijany) inna sprawa co się z motorkiem działo jak ojciec nie widział. P.S jak się zgłosi więcej niż 1 kobitka blond czy nie obojetnie daj znać.
szymano4801:
--- Cytat: 1941 w 22 Cze 2013, 21:55:57 ---No i tym zaprezentowanym "sprzetem" zdaje sie ciezko bedzie smigac "przy kole" ;D ;D ;D
Raczej spalinki powachac 8)
--- Koniec cytatu ---
Do takiego sprzętu " pradawnego" trzeba było mieć krzepę, więcej się toto pchało niż jechało ( jak już sie udało ojcu podprowadzić) Dzisiejsze cudeńka to takie , że aż sie serce rwie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej