poloniainfo.dk

*
Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Developerzy w Danii  (Przeczytany 6161 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jacek.s

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +0/-0
Developerzy w Danii
« dnia: 19 Cze 2013, 10:37:24 »
Witajcie!
Nie wiedziałem za bardzo gdzie szukać i w końcu wpadłem na pomysł że najlepiej zapytać u źródła, przynajmniej informacja będzie sprawdzona
Poszukuję firm developerskich w Danii, stabilnych i wiarygodnych, czyli takich które nie wyssą ostatniego grosika z szaraczka a zarazem nie splajtują przy pierwszej próbie współpracy  Myślę że ktoś tutaj na pewno miał styczność chociaż raz z takową firmą więc proszę o poradę, gdzie takową firmę znaleźć, bądź jeżeli ktoś ma namiary to może mógłby się podzielić?
Dzięki Wam piękne!
Pozdrawiam,
Jacek

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
Odp: Developerzy w Danii
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Cze 2013, 12:46:34 »
Witajcie!
Nie wiedziałem za bardzo gdzie szukać i w końcu wpadłem na pomysł że najlepiej zapytać u źródła, przynajmniej informacja będzie sprawdzona
Poszukuję firm developerskich w Danii, stabilnych i wiarygodnych, czyli takich które nie wyssą ostatniego grosika z szaraczka a zarazem nie splajtują przy pierwszej próbie współpracy  Myślę że ktoś tutaj na pewno miał styczność chociaż raz z takową firmą więc proszę o poradę, gdzie takową firmę znaleźć, bądź jeżeli ktoś ma namiary to może mógłby się podzielić?
Dzięki Wam piękne!
Pozdrawiam,
Jacek

Rejestr CVR .

Offline jacek.s

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Cze 2013, 16:38:22 »
A cóż to jest rejestr CVR i jak z niego wyciągnąć informacje o firmach developerskich? Są tam dane o wielkości czy zasięgu takiej firmy?

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Cze 2013, 16:48:17 »
A cóż to jest rejestr CVR i jak z niego wyciągnąć informacje o firmach developerskich? Są tam dane o wielkości czy zasięgu takiej firmy?
Tu masz link, sam popatrz:

http://www.cvr.dk/Site/Forms/CMS/DisplayPage.aspx?pageid=0
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 165
  • -Otrzymane: 441
  • Reputacja: +34/-9
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Cze 2013, 18:11:02 »
Sprecyzuj moze swoje marzenia. W Danii jest wiele firm (nawet panstwowych) ktore udzielaja roznorakich startowych porad "klientom z idea", moga cie na pewno skabusewac do odpowiedniego inwestora.
Sadze jednak, ze pierwsza polska ekologiczna rakieta na ksiezyc z toba za kabusewnica, nie wzbudzi ich zainteresowania :)
Dania zyje z "know how", tu nie ma surowcow ani taniej sily roboczej, moze tylko troche ropy, gdzies tam.. Dlatego tez ludzie ze zdrowymi ideami sa pielegnowani od poczatku; googluj moze : iværksætterhjælp.

Offline jacek.s

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Cze 2013, 13:47:56 »
Generalnie szukam firm developerskich zajmujących się na większą skalę budową domów jednorodzinnych, wielorodzinnych, szeregowych etc. o jak najwiekszym zasiegu

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Cze 2013, 14:11:28 »
Generalnie szukam firm developerskich zajmujących się na większą skalę budową domów jednorodzinnych, wielorodzinnych, szeregowych etc. o jak najwiekszym zasiegu

To zrob piekny folderek swojej firmy, wyszukaj w internecie firmy byggebranche poodwiedzaj stronki firm jak sie da zarejestruj jako osoba chetna do wspolpracy przedstawiajac swoja oferte i odnosnik do swej strony internetowej oraz przedstaw na dzien dobry folderek.
A jak nie to wypisz sobie adresiki, folderek do bagaznika i zycze milej bisnestur! nikt za Ciebie tego nie zalatwi, taki swiat podly  ;D ;D ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 24 Cze 2013, 14:11:28 »

Offline jacek.s

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Cze 2013, 10:10:56 »
Wlasnie tego mi brakowalo - "byggebranche" :) Jako ze google translator pomaga lecz jakos ciezko mi znalezc liste firm ktore sie zajmuja taka developerka. Potrzebne mi bylo slowo - klucz ;)

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Cze 2013, 10:30:28 »
Wlasnie tego mi brakowalo - "byggebranche" :) Jako ze google translator pomaga lecz jakos ciezko mi znalezc liste firm ktore sie zajmuja taka developerka. Potrzebne mi bylo slowo - klucz ;)

Jasne , nie dziekuj jeszcze sie spocisz  ;D ;D ;D

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Cze 2013, 11:19:18 »
Nie chce cie martwic ale w Danii wiele firm budowlanych zbankrutowalo pociagajac za soba pare bankow z powodu inwestycji budowlanych, wiec inwestorzy cienko spiewaja a banki trzesa portkami.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Cze 2013, 11:47:13 »
Nie chce cie martwic ale w Danii wiele firm budowlanych zbankrutowalo pociagajac za soba pare bankow z powodu inwestycji budowlanych, wiec inwestorzy cienko spiewaja a banki trzesa portkami.

To brzmi jak zacheta, bo Polacy pracuja za marna kase przeciez nie??? lepszej sytuacji jak firmy szukajace oszczednosci nie trzeba.
Zpatentem, Ty masz jakis taki dar (to nie zart) ze nawet jak cos chcesz odradzic, to zachecisz, doradzisz i przedstawisz pozytywna perspektywe  ;)
Szacun!

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #11 dnia: 25 Cze 2013, 12:00:02 »
Nie wiem czy interesujace ale jakies ogłoszenie z konkurencyjnej stronki znalazłem :

Dunska firma zatrudni podwykonawce. Kopenhaga, od listopada/grudnia 2013 na okres 5-6 miesiecy. 4-6 osobowa PROFESJONALNA brygade, z doswiadczeniem w kladzeniu cegiel elewacyjnych i izolacji elewacyjnej w systemie STO. Wymagana znajomosc j. angielskiego od co najmniej jednego pracownika, ktory bedzie obecny na budowie caly czas podczas trwania projektu. Zapewniamy pomoc w znalezieniu zakwaterowania na czas pobytu. KLUCZOWYM WYMOGIEM JEST UDOKUMENTOWANE DOSWIADCZENIE I WYKSZTALCENIE. Oferty nie spelniajace tego wymogu, beda IGNOROWANE. Oferty prosze przesylac na adres: praca.w.dk@gmail.com Skontaktujemy sie z wybranymi osobami w celu udzielenia blizszych informacji oraz mozliwego spotkania w Szczecinie lub Kopenhadze.
Kontakt:
email: praca.w.dk@gmail.com numer tel.:
Oferta: Praca.w.DK
 Powodzenia

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Cze 2013, 12:19:26 »
1.To niewlasciwy czas na budowanie czegokolwiek w Danii, uwazam.
2  By zrealizowac jakis pomysl trzeba znalezc odowiednich renomowanych budowniczych/inwestorow ktorzy z koleji znajda     pozyczki w banku, obie czesci karkolomne.
3. Polscy budowlancy ok, firmy hmmm...- A co z gwarancja? Balagan z 3f? Tv? Prasa?
4. Majac jakies patenty czy pomysly budowlane szukalbym czegos w starym ZSSR we wschodnich regionach bo maja tam rope i pieniadze.
5 Chcac sie zaczepic gdziekolwiek to bym odwiedzal wystawy budowlane:
https://www.google.dk/webhp?source=search_app#sclient=psy-ab&q=byggemesse&oq=byggemesse&gs_l=hp.3..0l4.1829.5896.0.6567.10.8.0.2.2.0.132.584.7j1.8.0...0.0...1c.1.17.psy-ab.Eu-mnEPWZAI&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.ZWU&fp=80b0a27c39a03989&biw=1920&bih=947

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Cze 2013, 12:24:02 »
Nie wiem czy interesujace ale jakies ogłoszenie z konkurencyjnej stronki znalazłem :

Dunska firma zatrudni podwykonawce. Kopenhaga, od listopada/grudnia 2013 na okres 5-6 miesiecy. 4-6 osobowa PROFESJONALNA brygade, z doswiadczeniem w kladzeniu cegiel elewacyjnych i izolacji elewacyjnej w systemie STO. Wymagana znajomosc j. angielskiego od co najmniej jednego pracownika, ktory bedzie obecny na budowie caly czas podczas trwania projektu. Zapewniamy pomoc w znalezieniu zakwaterowania na czas pobytu. KLUCZOWYM WYMOGIEM JEST UDOKUMENTOWANE DOSWIADCZENIE I WYKSZTALCENIE. Oferty nie spelniajace tego wymogu, beda IGNOROWANE. Oferty prosze przesylac na adres: praca.w.dk@gmail.com Skontaktujemy sie z wybranymi osobami w celu udzielenia blizszych informacji oraz mozliwego spotkania w Szczecinie lub Kopenhadze.
Kontakt:
email: praca.w.dk@gmail.com numer tel.:
Oferta: Praca.w.DK
 Powodzenia

Widzialem liczne ofiary takiej wspolpracy 15 posrednikow przez ktorych przechodza znikajace pieniadze i na koncu zrozpaczeni i glodni rodacy.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #14 dnia: 25 Cze 2013, 12:29:08 »
1.To niewlasciwy czas na budowanie czegokolwiek w Danii, uwazam.
2  By zrealizowac jakis pomysl trzeba znalezc odowiednich renomowanych budowniczych/inwestorow ktorzy z koleji znajda     pozyczki w banku, obie czesci karkolomne.
3. Polscy budowlancy ok, firmy hmmm...- A co z gwarancja? Balagan z 3f? Tv? Prasa?
4. Majac jakies patenty czy pomysly budowlane szukalbym czegos w starym ZSSR we wschodnich regionach bo maja tam rope i pieniadze.
5 Chcac sie zaczepic gdziekolwiek to bym odwiedzal wystawy budowlane:
https://www.google.dk/webhp?source=search_app#sclient=psy-ab&q=byggemesse&oq=byggemesse&gs_l=hp.3..0l4.1829.5896.0.6567.10.8.0.2.2.0.132.584.7j1.8.0...0.0...1c.1.17.psy-ab.Eu-mnEPWZAI&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.ZWU&fp=80b0a27c39a03989&biw=1920&bih=947

Litosci Zpatentem, czy my mamy mowic przedsiebiorcom jak maja własne biznesy prowadzic????
Ktos cos zaczyna to chyba wie co sie robi prowadzac firme jak nie sa kursy z dopłatami unijnymi mozna sie czegos dowiedziec!
Prowadzac biznes bez wystarczajacej wiedzy, trzeba zatrudniac fachowcow np. od pr itd. kontaktow handlowych i co tam jeszcze tłumacz np.
Dla mnie to takie troche dziwne prowadzenie własnej działalnosci w taki sposob, ze nawet jakiejs reklamki informacyjnej o firmie i wyrazonej checi wspołpracy w jezyku dunskim nie widze na np. nawet polonijnych forach, ale reklamy a nie załozonego watku.
No sorry. Ja "wymiekam" z tematu, za darmolca nie doradzam jak sie kase robi, taki swiat podły  ;) ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #14 dnia: 25 Cze 2013, 12:29:08 »

Urlop rodzicielski w Danii

Zaczęty przez RybkaWillegoDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 105
Wyświetleń: 314425
Ostatnia wiadomość 10 Cze 2016, 20:01:31
wysłana przez aneczka.k
uczelnie w Danii?

Zaczęty przez Mateusz199Dział Edukacja

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 18285
Ostatnia wiadomość 18 Kwi 2024, 10:49:09
wysłana przez Mateusz199
Czy przeglady techniczne aut sa obowiazkowe w Danii ?

Zaczęty przez KierowcaDział Hydepark

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 40591
Ostatnia wiadomość 27 Paź 2009, 22:39:26
wysłana przez Manior
Nastepny punkt do podniesienia naszej "popularnosci" w Danii...

Zaczęty przez MartynaMDział Hydepark

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 46932
Ostatnia wiadomość 16 Cze 2014, 17:07:43
wysłana przez natalaa
tanie rozmowy na stacjonarne i komórki do Danii z Polski

Zaczęty przez bazakbalDział Pomoc!

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 43582
Ostatnia wiadomość 17 Cze 2010, 13:19:35
wysłana przez jamjurand