Ogólne > Hydepark
Developerzy w Danii
jacek.s:
Witajcie!
Nie wiedziałem za bardzo gdzie szukać i w końcu wpadłem na pomysł że najlepiej zapytać u źródła, przynajmniej informacja będzie sprawdzona
Poszukuję firm developerskich w Danii, stabilnych i wiarygodnych, czyli takich które nie wyssą ostatniego grosika z szaraczka a zarazem nie splajtują przy pierwszej próbie współpracy Myślę że ktoś tutaj na pewno miał styczność chociaż raz z takową firmą więc proszę o poradę, gdzie takową firmę znaleźć, bądź jeżeli ktoś ma namiary to może mógłby się podzielić?
Dzięki Wam piękne!
Pozdrawiam,
Jacek
1941:
--- Cytat: jacek.s w 19 Cze 2013, 10:37:24 ---Witajcie!
Nie wiedziałem za bardzo gdzie szukać i w końcu wpadłem na pomysł że najlepiej zapytać u źródła, przynajmniej informacja będzie sprawdzona
Poszukuję firm developerskich w Danii, stabilnych i wiarygodnych, czyli takich które nie wyssą ostatniego grosika z szaraczka a zarazem nie splajtują przy pierwszej próbie współpracy Myślę że ktoś tutaj na pewno miał styczność chociaż raz z takową firmą więc proszę o poradę, gdzie takową firmę znaleźć, bądź jeżeli ktoś ma namiary to może mógłby się podzielić?
Dzięki Wam piękne!
Pozdrawiam,
Jacek
--- Koniec cytatu ---
Rejestr CVR .
jacek.s:
A cóż to jest rejestr CVR i jak z niego wyciągnąć informacje o firmach developerskich? Są tam dane o wielkości czy zasięgu takiej firmy?
aisak:
--- Cytat: jacek.s w 20 Cze 2013, 16:38:22 ---A cóż to jest rejestr CVR i jak z niego wyciągnąć informacje o firmach developerskich? Są tam dane o wielkości czy zasięgu takiej firmy?
--- Koniec cytatu ---
Tu masz link, sam popatrz:
http://www.cvr.dk/Site/Forms/CMS/DisplayPage.aspx?pageid=0
zpatentem:
Sprecyzuj moze swoje marzenia. W Danii jest wiele firm (nawet panstwowych) ktore udzielaja roznorakich startowych porad "klientom z idea", moga cie na pewno skabusewac do odpowiedniego inwestora.
Sadze jednak, ze pierwsza polska ekologiczna rakieta na ksiezyc z toba za kabusewnica, nie wzbudzi ich zainteresowania :)
Dania zyje z "know how", tu nie ma surowcow ani taniej sily roboczej, moze tylko troche ropy, gdzies tam.. Dlatego tez ludzie ze zdrowymi ideami sa pielegnowani od poczatku; googluj moze : iværksætterhjælp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej