Ogólne > Hydepark

Developerzy w Danii

<< < (2/5) > >>

jacek.s:
Generalnie szukam firm developerskich zajmujących się na większą skalę budową domów jednorodzinnych, wielorodzinnych, szeregowych etc. o jak najwiekszym zasiegu

1941:

--- Cytat: jacek.s w 24 Cze 2013, 13:47:56 ---Generalnie szukam firm developerskich zajmujących się na większą skalę budową domów jednorodzinnych, wielorodzinnych, szeregowych etc. o jak najwiekszym zasiegu

--- Koniec cytatu ---

To zrob piekny folderek swojej firmy, wyszukaj w internecie firmy byggebranche poodwiedzaj stronki firm jak sie da zarejestruj jako osoba chetna do wspolpracy przedstawiajac swoja oferte i odnosnik do swej strony internetowej oraz przedstaw na dzien dobry folderek.
A jak nie to wypisz sobie adresiki, folderek do bagaznika i zycze milej bisnestur! nikt za Ciebie tego nie zalatwi, taki swiat podly  ;D ;D ;D

jacek.s:
Wlasnie tego mi brakowalo - "byggebranche" :) Jako ze google translator pomaga lecz jakos ciezko mi znalezc liste firm ktore sie zajmuja taka developerka. Potrzebne mi bylo slowo - klucz ;)

1941:

--- Cytat: jacek.s w 25 Cze 2013, 10:10:56 ---Wlasnie tego mi brakowalo - "byggebranche" :) Jako ze google translator pomaga lecz jakos ciezko mi znalezc liste firm ktore sie zajmuja taka developerka. Potrzebne mi bylo slowo - klucz ;)

--- Koniec cytatu ---

Jasne , nie dziekuj jeszcze sie spocisz  ;D ;D ;D

zpatentem:
Nie chce cie martwic ale w Danii wiele firm budowlanych zbankrutowalo pociagajac za soba pare bankow z powodu inwestycji budowlanych, wiec inwestorzy cienko spiewaja a banki trzesa portkami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej