Ogólne > Hydepark
Developerzy w Danii
zpatentem:
Obserwowalem takie dunskie firmy z polskimi i dunskimi posrednikami: pisalem skargi do inwestorow, firm nadzorujacych, posrednikow, gazet, 3f.Zawsze bajeryrowery: nie dostales wyplaty? Dziwne,poczekaj beda jutro, najpozniej pojutrze, nie przyszly? To wina banku (najczesciej) albo posrednikow bo zajeci nowymi projektami dla was, ale beda na 100% w piatek, w piatek:nic? naprawde? Na 200% beda w poniedzialek i ten sam refren przez nastepne tygodnie. "Zlote raczki" spokojnie zeby pracodawcy i posrednicy sie nie obrazili , czekali dlugo i z reguly nadaremnie.
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 25 Cze 2013, 12:51:20 ---Obserwowalem takie dunskie firmy z polskimi i dunskimi posrednikami: pisalem skargi do inwestorow, firm nadzorujacych, posrednikow, gazet, 3f.Zawsze bajeryrowery: nie dostales wyplaty? Dziwne,poczekaj beda jutro, najpozniej pojutrze, nie przyszly? To wina banku (najczesciej) albo posrednikow bo zajeci nowymi projektami dla was, ale beda na 100% w piatek, w piatek:nic? naprawde? Na 200% beda w poniedzialek i ten sam refren przez nastepne tygodnie. "Zlote raczki" spokojnie zeby pracodawcy i posrednicy sie nie obrazili , czekali dlugo i z reguly nadaremnie.
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie przekazales schemat dzialania w mojej firmie. Sprzatajacej, dla urozmaicenia 8).
1941:
--- Cytat: zpatentem w 25 Cze 2013, 12:51:20 ---Obserwowalem takie dunskie firmy z polskimi i dunskimi posrednikami: pisalem skargi do inwestorow, firm nadzorujacych, posrednikow, gazet, 3f.Zawsze bajeryrowery: nie dostales wyplaty? Dziwne,poczekaj beda jutro, najpozniej pojutrze, nie przyszly? To wina banku (najczesciej) albo posrednikow bo zajeci nowymi projektami dla was, ale beda na 100% w piatek, w piatek:nic? naprawde? Na 200% beda w poniedzialek i ten sam refren przez nastepne tygodnie. "Zlote raczki" spokojnie zeby pracodawcy i posrednicy sie nie obrazili , czekali dlugo i z reguly nadaremnie.
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, jak chcesz to mozna sie z Toba na 1000% zgodzic ;)
Ale kuźni milionerow nie zakładmy, dobra? Chyba, za jakies rozsadne (czytaj ........... kogos stac?) stawki. ;D
zpatentem:
Normalnych stawek juz nie ma i nie bedzie bo jest tu wielu 50kr/godz kamikaze.
Podczas konsumpcji dobrego wina do drugiego sniadania (frokostu po naszemu) wpadl mi pomysl dla przedsiebiorczych "nowych naszych" do buisnnesu przeprowadzonego w na wybrzezu ojczyzny.
"Kuracja dla dunskich mezczyzn cierpiacych na zawczesny wytrysk nasienia"
Potrzebne: dom na wybrzezu, terapeutki (tysiace w kraju), stroje dla nich, najlepiej stewardess albo bileterek PKP, jeden stetoskop dla najladniejszej. Zdjecie jakiegos wariata jako konsutujacego psychologa (historia choroby moze byc dowodem obszernego wyksztalcenia i pelnego sukcesow doswiadczenia).Racjonalny cennik kuracji.Duuzy bar i jeszcze wiekszy podziargany bramkarz z brakami w przednim uzebieniu.Ogloszenia w paru gazetach i na internecie.
Jako tworca pomyslu i bezinteresowny pomocnik moge zaproponowac moja darmowa pomoc przy selekcji terapeutek (jobsamtaler) :)
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 25 Cze 2013, 14:01:57 ---Normalnych stawek juz nie ma i nie bedzie bo jest tu wielu 50kr/godz kamikaze.
Podczas konsumpcji dobrego wina do drugiego sniadania (frokostu po naszemu) wpadl mi pomysl dla przedsiebiorczych "nowych naszych" do buisnnesu przeprowadzonego w na wybrzezu ojczyzny.
Kuracja dla dunskich mezczyzn cierpiacych na zawczesny wytrysk nasienia.
Potrzebne: dom na wybrzezu, terapeutki (tysiace w kraju), stroje dla nich, najlepiej stewardes albo bileterek PKP, jeden stetoskop dla najladniejszej. Zdjecie jakiegos wariata jako konsutujacego psychologa (historia choroby moze byc dowodem obszernego wyksztalcenia i pelnego sukcesow doswiadczenia).Racjonalny cennik kuracji.Duuzy bar i jeszcze wiekszy podziargany bramkarz z brakami w przednim uzebieniu.Ogloszenia w paru gazetach i na internecie.
Jako tworca pomyslu i bezinteresowny pomocnik moge zaproponowac moja darmowa pomoc przy selekcji terapeutek (jobsamtaler) :)
--- Koniec cytatu ---
Przednie :D :D :D ( i znowu mi sie za buzki dostanie.... :D ;) )!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej