Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (24/34) > >>

aisak:

--- Cytat: Dunszczyzna3 w 20 Sie 2013, 23:20:34 ---facet chce poznac zycie, jakiekowliek by to nie bylo ekstremalne a zamiast tego uslyszal jaki to jest wrecz badziewiem ze tak powiem bo raczyl napisac cos co  swietemu gronu sie nie spodobalo
nie nasza sprawa czy papierki bedzie zbieral czy  liczyl krople wody ....niech przyjedzie....zobaczy ze ten haszyszowo cos tam raj to nie takie rozowiutkie cudenko jak kumple na haju opowiadaja
moze popatrzy i sie przestraszy a moze po prostu zostanie.....
jest dorosly, podjal decyzje to pozostaje uszanowac a nie krytykowac. niech przyjedzie, w danii miejsca jest wiele .
wierze ze jak zobaczy to przemysli...zakret zyciowy w polandii moze i gorzkie doswiadczenie przywoluje w pamieci ale ta czesc danii jakois nie jest lekarstwem
no chyba ze klina klinem.....
zycie kochani.....  ktosc kiedys super zaspiewal NIC NIE BOLI TAK JAK ZYCIE......

--- Koniec cytatu ---
A w ktorym miejscu ja napisalam, ze jest badziewiem i ze ma nie przyjezdzac :o?

A moze zbyt dlugie przesiadywanie na Chrystianii takie zwidy o "bolacym zyciu" powoduje ;) :D?

myszka0807:

--- Cytat: Dunszczyzna3 w 20 Sie 2013, 23:20:34 ---facet chce poznac zycie, jakiekowliek by to nie bylo ekstremalne a zamiast tego uslyszal jaki to jest wrecz badziewiem ze tak powiem bo raczyl napisac cos co  swietemu gronu sie nie spodobalo
nie nasza sprawa czy papierki bedzie zbieral czy  liczyl krople wody ....niech przyjedzie....zobaczy ze ten haszyszowo cos tam raj to nie takie rozowiutkie cudenko jak kumple na haju opowiadaja
moze popatrzy i sie przestraszy a moze po prostu zostanie.....
jest dorosly, podjal decyzje to pozostaje uszanowac a nie krytykowac. niech przyjedzie, w danii miejsca jest wiele .
wierze ze jak zobaczy to przemysli...zakret zyciowy w polandii moze i gorzkie doswiadczenie przywoluje w pamieci ale ta czesc danii jakois nie jest lekarstwem
no chyba ze klina klinem.....
zycie kochani.....  ktosc kiedys super zaspiewal NIC NIE BOLI TAK JAK ZYCIE......

--- Koniec cytatu ---
jak ktos chce przyjechac to o zgode nie musi pytac na forum pakuje sie i wio.przeciez mial wyraznie napisane ze ma sobie przyjechac i jego zycie jego sprawa.Jakos podjecia jego decyzji nie widac tylko mzonki o Christianii by przygode przezyc.przygode to juz bedzie mial jak w ciemno przyjedzie.juz miala ruszyc maszyna by dostal prace ale tego drugiego marzenia nie jest nikt w stanie chyba spelnic.Niech robi co chce tylko przykre ze podpina sie pod temat pana Adama ktory gdzies minal sie z rzeczywistoscia.Widocznie nie przeczytal tego artykulu dokladnie i uwaznie.kazdy jest kowalem wlasnego losu i czlowiek rozumny nie obwieszcza wszem i wobec co chce zrobic tylko robi

Jomir:
Mial ochote to napisal. Nie na temat? Czy ja wiem, dosyc blisko tematu.
Wiekszosc z Was pisze jak ma ochote i jest dobrze, rzadko kiedy sie zastanwiacie czy w temacie czy nie.

Byc moze facet mial gorszy dzien i "wywnetrznienie" na forum pomoglo mu znalezc dystans, albo spowodowalo choc chwilowa ulge?

myszka0807:

--- Cytat: Jomir w 21 Sie 2013, 00:02:14 ---Mial ochote to napisal. Nie na temat? Czy ja wiem, dosyc blisko tematu.
Wiekszosc z Was pisze jak ma ochote i jest dobrze, rzadko kiedy sie zastanwiacie czy w temacie czy nie.

Byc moze facet mial gorszy dzien i "wywnetrznienie" na forum pomoglo mu znalezc dystans, albo spowodowalo choc chwilowa ulge?

--- Koniec cytatu ---
pewnie bo ktos z nas zle chcial dla niego.malo tu Polakow co stanac na nogi nie moga?jego zagroda jego kury.

zpatentem:
Matti,
Zal mi ciebie bo widze, ze probujesz sie ukarac.No, ale doradze ci troszeczke :)

Na Christianii mieszkaja czesto polacy i jak ich spotkasz to cie moze na krotko przygarna;uwazaj bo bedac bez grosza mozesz tam szybko wpasc w tarapaty, bo to jest dzungla.
W Kopenhadze jest kilka przytulkow dla bezdomnych niestety trzeba znac ich "rozklad jazdy" otrzymujesz tam tez sniadanie, sa tez miejsca w m.in. kosciolach gdzie mozesz dostac wiekszy posilek, rozklad jazdy tez konieczny, bo mozesz sie spoznic.Powyzsze miejsca sa obecnie bardzo popularne wsrod rumunow ktorzy przyjezdzaja tu autobusami by krasc i zebrac.

Nie piszesz jaki masz zawod czy co umiesz, latwiej by bylo wtedy ci cokolwiek doradzic.

Sadze, ze optymalnie dla ciebie by bylo przyjechac na nastepna wiosne z namiotem by zbierac np. truskawki czy pomagac rolnikom, masz wtedy mozliwosc zebrania jakichs pieniedzy by potem zdobyc Kopenhage :) W Kopenhadze moglbys byc moze roznosic gazety, jest w tym wielu "naszych" i mam wrazenie, ze dosc szybko mozna sie zalapac.

Powodzenia !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej