Witam ponownie.
Na wstępie DZIĘKUJĘ wszystkim za Zainteresowanie Moją sytuacją . Nie przypuszczałem,że zwykły post może wywołać takie zmieszanie oraz "kontrowersje" . .. Napisałem, gdyż czułem Taką potrzebę . Potrzebę ludzkiej POMOCY oraz Informacji . Zwykłej ludzkiej pomocy . .. NIC więcej . .. Szczególnie DZIĘKUJĘ : Jomir, Dunszczyzna3, Zpatentem, Waruiny . .. Tych,którzy na wstępie kubeł pomyj na Mnie wylali ( NIE znając WCALE ), NIE skomentuję nawet . NIE warto . .. Ignorancja, Znieczulica, Bierność - DLATEGO Ten świat Wygląda TAK,jak WYGLĄDA . .. A jaki Ja jestem ? . SPRAWIEDLIWY . ..
Po prostu . Tylko tyle i aż TYLE . .. Kumaty Mężczyzna, ale Też i SAMOKRYTYCZNY . ..
I wbrew temu co tam napisała jakaś "pani" wcześniej - ODPOWIEDZIALNY !
Ci, którzy obsmarowali Mnie Tak na wstępie : NIE znają Mnie, Są zwykłymi HIPOKRYTAMI a o Kulturze ( Jej BRAKU . .. ), To w ogóle NIE napomknę . .. Ja bym Tak NIE potrafił . . Zmieszać Kogokolwiek z błotem, gdyż "ośmielił" się zwrócić z Prośbą o Pomoc . .. W sumie o INFORMACJĘ Zwykłą ( Zapytanie o To,jak Jest Na Christianii, Jak Mieszka się w Kopenhadze , Jak Szybko JAKĄKOLWIEK Pracę ZNALEŹĆ . .. ) ! . Nie było żadnych prywatnych 'wybiegów', Nie było BEZPOŚREDNIEGO zwrotu do Kogokolwiek z obecnych na Forum, aby Mi jakąś Pracę 'załatwiał' ! . BYŁO ZWYKŁE NAJZWYKLEJSZE Pytanie . ..
Dlaczego Christiania? Dlaczego Jakieś Darmowe Spanie i Żarcie? Dlaczego jakieś Noclegownie? NIE dlatego,że "dużo zarobić i mało się narobić" ( jak ktoś tam "yntelygentny", na wstępie Mi napisał ) . ..
Dlaczego JAKAKOLWIEK Praca ? Dlatego,aby Na NIEJ ( Pracy ) Się skupić, aby ZAPOMNIEĆ, aby Czas
Biegł do Przodu . Dlatego,że Mam bardzo Ciężką sytuację teraz . .. Choroba . .. HIT ( Histamine Intolerance ) , wszelkie Nietolerancje, brak Enzymu diaminooksydazy, spierdolone Mastocyty . ..
Ja nawet NAŁOGÓW Nie mam . . Bo NIE mogę ! Udusiłbym Się, Obrzęk naczyniowy na Krtani i do widzenia . .. Ćpanie ? Trawa, Hasz ? Haha . .. NIE komentuję . . . Christiania - bo Chcę POCZUĆ Się Wolny . Bo nie wiem ile jeszcze tutaj ( Na Tym PONOĆ Bożym padoku ) wegetować Będę . .. NIKT z NAS NIE wie . . Jakiś ośrodek Socjalny ? Bo 'Opieka' ( Jak wywinę orła, To być może Ktokolwiek ZAREAGUJE ) . .. Jakakolwiek Praca ? . Wiadomo - Pieniądze, aby Móc Się Utrzymać i na pieprzone leki i dietę Mieć . ..
Zadowoleni? Wy wszyscy Moi krytykanci ? Teraz WASZA wiedza Zaspokojona ? . Proszę bardzo, obsmarowujcie Mnie dalej pisząc jaki, to "niedobry,nieodpowiedzialny i beznadziejny jestem" . .. I,że w ogóle miałem czelność napisać na Tym forum . ..
P.S. Bynajmniej NIE użalam Się . Mam GODNOŚĆ . NIC od Nikogo NIE oczekuję . Po prostu Opisałem Moją sytuację . NIC więcej . ..
Jomir,Dunszczyzna3,Zpatentem,Waruiny - Dziękuję

Aha - NIE boję Się Wyzwań . NIE mam NIC do Stracenia . A TO Co Przeżyję, To Moje . Ja Wyznaję INNE Wartości , a NIE tylko pęd i kult Pieniądza . ..
Pozdrawiam WSZYSTKICH !