Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (29/34) > >>

happybeti:
No, właśnie, zpatentem.
Matti chyba zbyt różowo sobie tę Christianię wyobrażał- peace, love and happiness.
A to nie tak..."Przykleiło się " do tej  społeczności czy jak to nazwać, mnóstwo szumowin, typów spod ciemnej gwiazdy, dillerów, oraz "lekkoduchów" czy tam "niebieskich ptaków" . Trzeba naprawdę mieć twarde łokcie i końskie zdrowie, by sobie wśród takich osobników poradzić...Dlatego nie wróżę Mattiemu powodzenia ...przygody zycia i wolności nie zasmakuje, czeka go nędza, egzystencja na krawędzi i jeszcze gorsza desperacja...Nie z jego stanem zdrowia takie eskapady :-\.

zpatentem:
Wszyscy tamtejsi dealerzy maja pomagabusew i straznikow, to sa z reguly wykolejeni psychopaci ktorzy leja natychmiast jak cos im sie nie podoba; na takich z pewnoscia trafil Adam. Bajka o wolnej, pokojowej, hippisowskiej Christiani jest juz nieaktualna od przynajmniej 25 lat.

happybeti:
Heh, zpatentem, znów mam Ci powiedzieć "no, właśnie... " ?  ;)

myszka0807:

--- Cytat: happybeti w 21 Sie 2013, 20:26:36 ---No, właśnie, zpatentem.
Matti chyba zbyt różowo sobie tę Christianię wyobrażał- peace, love and happiness.
A to nie tak..."Przykleiło się " do tej  społeczności czy jak to nazwać, mnóstwo szumowin, typów spod ciemnej gwiazdy, dillerów, oraz "lekkoduchów" czy tam "niebieskich ptaków" . Trzeba naprawdę mieć twarde łokcie i końskie zdrowie, by sobie wśród takich osobników poradzić...Dlatego nie wróżę Mattiemu powodzenia ...przygody zycia i wolności nie zasmakuje, czeka go nędza, egzystencja na krawędzi i jeszcze gorsza desperacja...Nie z jego stanem zdrowia takie eskapady :-\.

--- Koniec cytatu ---
wie co robi jest rozwaznym 32 letnim facetem.a jeszcze Mateusz nikt nie jest Kaszpirowskim zeby wiedzial czy ty chory czy nie chory .na mnie to juz nie dziala .

Matti32:
Witam!

Wiem,że NIKT NIE jest Kaszpirowskim . Ale NIE ocenia się Kogoś z góry, po okładce, NIE znając Go . .. To NIE sprawiedliwe ( Tylko Mi NIE piszcie,że Życie takie NIE jest . Wiem,że NIE jest . Ale NIE trzeba temu 'hołdować' . .. ) . ..
A Ja , NIE jestem płaczkiem, NIE lubię się żalić, NIE  potrafię . ..    A kłamstwem  się Brzydzę . ..  Po co Miałbym kłamać ?.  KŁAMSTWO Ma krótkie Nogi . Zawsze wychodzi w praniu .   Wcześniej czy później, ale ZAWSZE . ..   NIE pisałem ( na wstępie . .. ) NIC o Moim stanie  Zdrowotnym, bo GŁUPIO Mi było . ..
Nawet Teraz . ..  Ja MAM GODNOŚĆ . ..  NIE potrzebuję współczucia . .  TYLKO małej Pomocy . .
Dlatego napisałem wówczas Z ZAPYTANIEM . .  NIC więcej . ..
NIE musicie Mi wierzyć . ..  NIE zabiegam o TO . ..  Ale JEST TAK , Jak To Tutaj  PRZEDSTAWIŁEM . ..
Ale, BĘDĘ WALCZYĆ . ..   Choćby SAM . ..    Do  KOŃCA . ..   O WSZYSTKO . ..
Kto NIE ryzykuje Ten . ..
A Tym,którzy próbowali Mi jakoś Tam Pomóc ( Wskazówkami ) Wielkie GRACIAS . ..

;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej