Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (30/34) > >>

aisak:

--- Cytat: Matti32 w 22 Sie 2013, 12:55:16 ---Witam!

Wiem,że NIKT NIE jest Kaszpirowskim . Ale NIE ocenia się Kogoś z góry, po okładce, NIE znając Go . .. To NIE sprawiedliwe ( Tylko Mi NIE piszcie,że Życie takie NIE jest . Wiem,że NIE jest . Ale NIE trzeba temu 'hołdować' . .. ) . ..
A Ja , NIE jestem płaczkiem, NIE lubię się żalić, NIE  potrafię . ..    A kłamstwem  się Brzydzę . ..  Po co Miałbym kłamać ?.  KŁAMSTWO Ma krótkie Nogi . Zawsze wychodzi w praniu .   Wcześniej czy później, ale ZAWSZE . ..   NIE pisałem ( na wstępie . .. ) NIC o Moim stanie  Zdrowotnym, bo GŁUPIO Mi było . ..
Nawet Teraz . ..  Ja MAM GODNOŚĆ . ..  NIE potrzebuję współczucia . .  TYLKO małej Pomocy . .
Dlatego napisałem wówczas Z ZAPYTANIEM . .  NIC więcej . ..
NIE musicie Mi wierzyć . ..  NIE zabiegam o TO . ..  Ale JEST TAK , Jak To Tutaj  PRZEDSTAWIŁEM . ..
Ale, BĘDĘ WALCZYĆ . ..   Choćby SAM . ..    Do  KOŃCA . ..   O WSZYSTKO . ..
Kto NIE ryzykuje Ten . ..
A Tym,którzy próbowali Mi jakoś Tam Pomóc ( Wskazówkami ) Wielkie GRACIAS . ..

;)

--- Koniec cytatu ---
Dobra Matti :) Cos tam powinienes dostac na priva. Jesli bedziesz mial jakies dodatkowe pytania. To prosze :)

1941:

--- Cytat: Matti32 w 22 Sie 2013, 12:55:16 ---Witam!

Wiem,że NIKT NIE jest Kaszpirowskim . Ale NIE ocenia się Kogoś z góry, po okładce, NIE znając Go . .. To NIE sprawiedliwe ( Tylko Mi NIE piszcie,że Życie takie NIE jest . Wiem,że NIE jest . Ale NIE trzeba temu 'hołdować' . .. ) . ..
A Ja , NIE jestem płaczkiem, NIE lubię się żalić, NIE  potrafię . ..    A kłamstwem  się Brzydzę . ..  Po co Miałbym kłamać ?.  KŁAMSTWO Ma krótkie Nogi . Zawsze wychodzi w praniu .   Wcześniej czy później, ale ZAWSZE . ..   NIE pisałem ( na wstępie . .. ) NIC o Moim stanie  Zdrowotnym, bo GŁUPIO Mi było . ..
Nawet Teraz . ..  Ja MAM GODNOŚĆ . ..  NIE potrzebuję współczucia . .  TYLKO małej Pomocy . .
Dlatego napisałem wówczas Z ZAPYTANIEM . .  NIC więcej . ..
NIE musicie Mi wierzyć . ..  NIE zabiegam o TO . ..  Ale JEST TAK , Jak To Tutaj  PRZEDSTAWIŁEM . ..
Ale, BĘDĘ WALCZYĆ . ..   Choćby SAM . ..    Do  KOŃCA . ..   O WSZYSTKO . ..
Kto NIE ryzykuje Ten . ..
A Tym,którzy próbowali Mi jakoś Tam Pomóc ( Wskazówkami ) Wielkie GRACIAS . ..

;)

--- Koniec cytatu ---

Hmmmm, skoro tak to polecam, znajdz jakis kamien walnij w renomowanym sklepie szybe, zrob maly balagan na wystawie i poczekaj na gliny.
Recze, ze straty jakies spore beda bo trzeba pokryc manko sklepowe a Ty poprosisz o najwyzszy wymiar kary i zime masz z glowy z zamieszkaniem, wiktem i opierunkiem.
Na wiosne sie zobaczy  ;) To jest przygoda z dreszczykiem  ;D ;D ;D

myszka0807:
Jak to rozumiec ?o nic nie prosi nic nie chce a doskakuje jak indor do kury .Mati przyjezdzaj jedynie przykre jest to ze oczekiwales ze kazdy ci da brawa i order za twoje mysli zyciowe.piszac na forum trzeba sie liczyc i z takim podejsciem do sprawy jak wiekszosc z nas to zrobila.to jest dosc nietypowy sposob na polepszenie sobie zycia i na walke z choroba.ale to i tez twoja decyzja.klawiatura zawodzi .duze male wielkie litery.ale coz pisz do nas jak do prosttch ludzi,,dajcie prace,,I ci gwarantuje masz ja .A co kazdy nastepny twoj post to nowa bajka nowe spostrzezenia na nasz temat.ty uwazasz ze tobie wolno analizowac nasze posty a my nie mozemy miec swoich spostrzezen na twoje inne podejscie do zycia.nikt tu nie jest wrogonastawiony dociebie a bynajmiej ja ale nadal stoje przy tym ze masz prawo miec swoje dziwactwa tak jak pewnie nasze w jakis sposob poukladane zycie dla ciebie jest dziwne.

zpatentem:
Przepis 41 jest dobry, ale po co komus cos psuc, z marchewka w kieszeni pojdzie do banku z walkmanem i zagra piosenke  Money, Money chyba z filmu Cabaret albo Abby i go natychmiast skreca. Bedzie mial pobyt w otwartym wiezieniu ktore wg. wielu poskich weteranow jest jak sanatorium. Wspolwiezniowie maja zawsze pelno pomyslow i byc moze  mozna bedzie zrobic pozniej kariere albo napisac ksiazke :)

myszka0807:
Zpatentem badz grzeczny bo mati ci dziekowal za twoje serce i wyrozumialosc.my dziwaki go za kraty nie wsadzilismy ,a wy go juz wsadzacie i zaraz bedziemy sie dziwic co wy robicie .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej