Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (32/34) > >>

Matti32:
Mycha . ..
Czyżbyś ograniczała Mi swobodny dostęp do tegoż forum ? ;)  Moje konstytucyjne prawo do SWOBODNEJ Wypowiedzi ?   ;)    Heheheh . .    Dlaczego wypowiadasz się za innych ? .  Dlaczego piszesz, że "nakręcam was" ? .   A może NIE "was", a Ciebie ONLY . ..  ;)
Oj, Issskrzyyyy !  ;P  Masz do Mnie SŁABOŚĆ , Heheh  ;)   Buzi Buzi . .

happybeti:
 ;D ;D ;D
Widzisz, Mati :)
Przyjedziesz- nie przyjedziesz, a posmiać się  razem zawsze można  ;D

myszka0807:

--- Cytat: Matti32 w 22 Sie 2013, 20:55:27 ---Mycha . ..
Czyżbyś ograniczała Mi swobodny dostęp do tegoż forum ? ;)  Moje konstytucyjne prawo do SWOBODNEJ Wypowiedzi ?   ;)    Heheheh . .    Dlaczego wypowiadasz się za innych ? .  Dlaczego piszesz, że "nakręcam was" ? .   A może NIE "was", a Ciebie ONLY . ..  ;)

--- Koniec cytatu ---
mati glupoty nigdy nie za duzo .jak i tobie wolno pisac tak i nam wolno pisac co o tym sadzimy .Ty widze masz pretensje do calego swiata .tu ze nam nie pasuje ze ty masz takie zyciowe plany a to ze co niektorzy juz za kratami cie widza .Jak stwierdziles kazdy moze pisac wiec pisz i czytaj co inni pisza.buzialki slodkie .czujesz?slabosc  ?mozliwe .TEZ ZLE ? Pisze ,,my,,bo ty piszesz ,,wy,,  to tez xle?czytasz mati to co piszesz .bo widze ze masz szacunek tylko do siebie-piszac odnosnie wlasnej osoby,,Mi,,Ja,,ale juz ,,wy,,tylko z malej kitery.ale to jest niuans ktory rzucil sie w oczy.narcyzm tez choroba.przyjedz i nie rob takiej pompy z tego wyjazdu , uszykuj rozsadny chlopie dobra kolacje dla znajomych ,rodziny i zawitaj do Danii realizowac swoje plany

1941:

--- Cytat: Matti32 w 22 Sie 2013, 20:55:27 ---Mycha . ..

--- Koniec cytatu ---

Niezle, niezle wyczuwam klimat, dawaj dalej.

zpatentem:

--- Cytat: myszka0807 w 22 Sie 2013, 23:35:18 ---الحياة لديه واحد فقط، لذلك دعونا نحترمهم

--- Koniec cytatu ---

To teraz CIA bedzie cie jeszcze obserwowac :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej