Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
zpatentem:
To zarty byly, jestes w wieku w ktorym powinnas byla to zrozumiec :) Czy mozna byc obserwowanym w innym kolorze?
Matti32:
. ..
Więzienie, To NIE wyjście . .. Christiania = FREEDOM . .. Ponoć ;) ;)
Co WY Mnie Tak, do tego pierdla wysyłacie ???. Heheheh Ja SPOKOJNY Człowiek Jestem ;)
happybeti:
Matti, no, właśnie usiłujemy Ci powiedzieć, że NIE MA JUŻ Christianii, gdzie freedom, peace & love...Tak, jak pisał zpatentem, tamte czasy dawno mineły.
Równie dobrze mógłbys marzyć o koczowaniu na nowojorskim Bronxie- podobne klimaty, gdy się na taki tryb zycia nastawiasz.
Owszem, do Christianii fajnie może być pójść sobie po pracy, by posiedziec w knajpie i łyknąc tej "wolności".
Ale nie tułać się po niej wśród "elementu" i bandyterki. Jak już pisałam, ŻELAZNE ZDROWIE przede wszystkim, tam jest dżungla...
Może trochę "straszę", ale zapomnij o legendarnej Christianii, o jakiej słyszy się w Polsce.
Takiej już dawno nie ma... :'( ;)
myszka0807:
--- Cytat: zpatentem w 22 Sie 2013, 19:33:17 ---To zarty byly, jestes w wieku w ktorym powinnas byla to zrozumiec :) Czy mozna byc obserwowanym w innym kolorze?
--- Koniec cytatu ---
ciekawe w jakim kolorze mnie obserwuja?
myszka0807:
--- Cytat: Matti32 w 22 Sie 2013, 19:45:54 ---. ..
Więzienie, To NIE wyjście . .. Christiania = FREEDOM . .. Ponoć ;) ;)
Co WY Mnie Tak, do tego pierdla wysyłacie ???. Heheheh Ja SPOKOJNY Człowiek Jestem ;)
--- Koniec cytatu ---
mati daj sobie spokoj z tym doskakiwaniem do forum.przeciez droge masz otwarta .bedziesz chcial prace bedziesz ja mial ,bedziesz chcial wynajac pokoj tez go bedziesz mial .ty sie roznuszasz a nas nakrecasz.zrobisz jak bedziesz uwazal.twoje zycie twoja sprawa.powodzenia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej