Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (13/34) > >>

1941:

--- Cytat: Jomir w 28 Cze 2013, 23:58:11 ---No nie wiem czy taki zdrowy.
Generalnie Ci co placa najnizsze podatki ciagna jeszcze wszelkie mozliwe" tilskudy" i "sikringi".
Tym, ktorzy placa duzo podatkow nic sie nie nalezy.
Wiec jak dla mnie do luftu z taka demokracja.

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, ze "dojrzewasz" do zmiany miejsca zamieszkania?  :o Jak znam zycie USA?  ;) ;D
A ja sie ciesze, ze sa tacy jak TY i chciałbym zeby było jeszcze wiecej, moze faktycznie posiedziałbym sobie w domu, bo nie gonili by tak na praktyki aktiweringi, czasu na nauke miałbym wiecej (studia nad zyciem  ;) w koncu mam z kim ) i takie tam, moze hobby intensywniej bym rozwijał, krajoznawstwo?
Dobra, sie rozmarzyłem troche niezdrowo  ;D ;D ;D

Jomir:
A dajze chlopie spokuj, gdzie tam na starosc tluc sie bede...

Aczkolwiek warto pewnym osobom ostudzic zapal do dzielenia pieniedzy, nie przez nich zarobionych.
Janosikowanie niepoplaca, albo na haku powiesza, albo od margaryny umrzec przyjdzie.

1941:

--- Cytat: Jomir w 29 Cze 2013, 00:13:35 ---A dajze chlopie spokuj, gdzie tam na starosc tluc sie bede...

Aczkolwiek warto pewnym osobom ostudzic zapal do dzielenia pieniedzy, nie przez nich zarobionych.
Janosikowanie niepoplaca, albo na haku powiesza, albo od margaryny umrzec przyjdzie.

--- Koniec cytatu ---

A ja tam mam takie jakies niejasne uczucie, ze jednak osiade na starosc nie w tym landzie  :)
Kolory flagi podobe, ale tak jakby trzy paski miały, cos mnie tak jakas "stara miłosc" szarpie  ;)

psychopata:

--- Cytat: piotr1 w 28 Cze 2013, 15:53:43 ---Tak czytam to pieprzenie pseudodunskich pseudopodatnikow (...)a gdzie w tych waszych zasranych podatkach, z którymi pewnie i tak kombinujecie żeby płacić jak najmniej- gdzie tu jest człowiek?
--- Koniec cytatu ---
Pseudodunscy bo nie psioczymy na Danie, a pseudopodatnicy, bo myslisz ze kombinujemy tak jak Ty na podatkach? Dajze spokoj. Nikt z tych, ktorych wymieniasz, nie napisal, ze bezdomny to nie czlowiek. Swoja droga, masz ciekawa definicje czlowieka, jeszcze nie tak dawno pisales o bydle zamieszkujacym przedmiescia paryskie.

Jestem ciekaw, jak Ci, ktorzy pyskuja najglosniej, wspieraja innych, ile organizacji wspomagacie, co robicie w wolnym czasie dla innych. Bo na necie to kazdy prezy muskuly.

psychopata:

--- Cytat: aisak w 28 Cze 2013, 17:31:20 ---Masakra totalna! Skoncz smiecic zp!

--- Koniec cytatu ---
Przepraszam za floodowanie, ale dopabuse teraz zauwazylem ten wpis. Najwieksza spamiara forum uprasza o niesmiecenie, umrzec mozna ze smiechu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej