Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (12/34) > >>

Jomir:

--- Cytat: aisak w 28 Cze 2013, 19:05:16 ---Dlatego nasze podatki sa takie wysokie. I dlatego, tak uwazam, powinnismy je placic bez szemrania, bo nigdy nie wiemy, czy to nam samym noga sie w zyciu nie podwinie.

Jak to mowia: "Czlowiek planuje, pan Bog kule nosi...".

--- Koniec cytatu ---
Czyje sa wysokie tego sa wysokie.
Fajnie sie mowi, jak sie placi 36 procent, gorzej jak 60...

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 28 Cze 2013, 21:25:48 ---A wielu takim wstyd jest wracac do kraju, bo wiadomo , jak kochani rodacy witaja powracajacych: nieudacznik ::)...

--- Koniec cytatu ---
i tu sie troche nie zgodze bo co niektorzy nosza dupe wyzej jak ja posiadaja .naprawde nie znajduje wytlumaczenia na takie pokabusewanie swoim mlodym zycie .zspewne przyjechal robota po budowach na czarno chlanie liche zarcie  kolesie prochy i sielanka .POPŁYNAL POPROSTU.myslal ze tak dlugo pociagnie .zapewne zaczal nawalac w pracy ,i sie film potoczyl jak u Polanskiego ze smutnymkoncem .

1941:

--- Cytat: Jomir w 28 Cze 2013, 22:38:24 ---Czyje sa wysokie tego sa wysokie.
Fajnie sie mowi, jak sie placi 36 procent, gorzej jak 60...

--- Koniec cytatu ---

Jak sie czerpie nieprzyzwoite korzysci lub zarobki, to i podatki sie płaci nieprzyzwoite?
Zdrowe panstwo i zdrowy układ. Tylko w PL bogaci nie płaca podatkow bo reszta ............. .

1941:
"Spuszczacie" sie nad tematem, a w PL, tego nura, zaden z Was by nawet nie zauwazył i tematu by nie było.

Niech Sikorski swoje "pieski" pogoni do roboty od tych bankiecikow i kieliszka szmpana, bedzie lepiej. A moze oni w kolejnym hotelu polska TV załatwiaja a noż Raduś odwiedzi i znow zgrzyt dyplomatyczny bedzie  ;D ;D ;D

Jomir:

--- Cytat: 1941 w 28 Cze 2013, 23:29:46 ---Jak sie czerpie nieprzyzwoite korzysci lub zarobki, to i podatki sie płaci nieprzyzwoite?
Zdrowe panstwo i zdrowy układ. Tylko w PL bogaci nie płaca podatkow bo reszta ............. .

--- Koniec cytatu ---
No nie wiem czy taki zdrowy.
Generalnie Ci co placa najnizsze podatki ciagna jeszcze wszelkie mozliwe" tilskudy" i "sikringi".
Tym, ktorzy placa duzo podatkow nic sie nie nalezy.
Wiec jak dla mnie do luftu z taka demokracja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej