Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
1941:
--- Cytat: aisak w 29 Cze 2013, 18:40:40 ---On tu za Boga robi, zna sie na wszystkim... ::) :D.
--- Koniec cytatu ---
Moze za boga nie, bo jak powszechnie wiadomo, z wiara na bakier jak ja, ale moze nieco nieglupszy od innych ;)
Co do doswiadczenia, nie kazdy pod kloszem chowany (czytaj doslownie ), czasem ludzie wiedza jak zycie naprawde wyglada i tak mocno dupska sobie nie poobijaja jak inni jak spod tego klosza juz wyleza ;D
aisak:
--- Cytat: 1941 w 29 Cze 2013, 20:43:31 ---Moze za boga nie, bo jak powszechnie wiadomo, z wiara na bakier jak ja, ale moze nieco nieglupszy od innych ;)
Co do doswiadczenia, nie kazdy pod kloszem chowany (czytaj doslownie ), czasem ludzie wiedza jak zycie naprawde wyglada i tak mocno dupska sobie nie poobijaja jak inni jak spod tego klosza juz wyleza ;D
--- Koniec cytatu ---
no... chyba tak wlasnie jest....
psychopata:
--- Cytat: aisak w 29 Cze 2013, 18:38:14 ---Rozumiem , ze innym wolno, a mnie nie? Bo co? Bo Ty zabronisz ::)?
Za troche madrzejszego Cie mialam...
--- Koniec cytatu ---
G... rozumiesz, niestety, a jakos nie chce mi sie grochem o sciane, wiec tak to zostawmy.
aisak:
--- Cytat: psychopata w 30 Cze 2013, 00:10:42 ---G... rozumiesz, niestety, a jakos nie chce mi sie grochem o sciane, wiec tak to zostawmy.
--- Koniec cytatu ---
Dobra psycho, modyfikuje... ;)
happybeti:
Wydaje mi się, że ten tekst bardzo dobrze wpisuje się w dyskusję o Panu Adamie, imigrantach i naszym, Polaków, stosunku do nich
http://blogi.newsweek.pl/Tekst/spoleczenstwo/673972,imigracyjny-oboz-zaglady-psychicznej--polska.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej