Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (19/34) > >>

myszka0807:
Czy wiadomo jak potoczyly sie losy pana Adama?

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 05 Sie 2013, 14:46:47 ---Czy wiadomo jak potoczyly sie losy pana Adama?

--- Koniec cytatu ---
Tez jestem ciekawa.... Moze ktos wie?

myszka0807:
Probowalam sie co nie co dowiedziec i nic

Matti32:
Witam!   Podpinam się pod Temat . ..   Ale NIE o "pana Adama" Mi tutaj chodzi . ..
Interesuje Mnie Dania,Kopenhaga,Christiania . ..
Postanowiłem,że do Końca września pobędę Sobie w PL a potem -  DANIA . ..  Na Waleta, w Ciemno, NIKOGO ( rodziny,znajomych ) Tam NIE mam,  NIKOGO Tam NIE znam . ..   NIE znam duńskiego, po angielsku 'dogadam' Się . ..
Chciałbym znaleźć jakąś sensowną Pracę ( Jakąkolwiek, byle Dobrze Płatną, może To być nawet zbieranie papierków na ulicy, segregowanie śmieci, praca na kutrach rybackich, przetwórnie rybne,praca w markecie . .. ) oraz jakieś NIEDROGIE Zakwaterowanie . .. Pomyślałem o Christianii . NIGDY NIE mieszkałem na squacie, ale CHCIAŁBYM spróbować . ..   Przygoda !
Nawet w schronisku/ośrodku dla Bezdomnych Mógłbym mieszkać . ..   Byle na Początku Odłożyć trochę Grosza i Zacząć WSZYSTKO od Nowa . ..  Bo teraz, To TRAGEDIA . .. Moja sytuacja jest Tragiczna . ..   Pomógłby Mi Ktoś z Państwa Tutaj Obecnych, OGARNĄĆ To WSZYSTKO ???.
Pytam POWAŻNIE . ..
Pozdrawiam !
P.S. Mam 32 Lata, Niekarany  ;)

varszafiak:
TEZ masz na imie Adam?
Jezeli nie to nie pomozemy
ale jak tak to, pewnie ze pomozemy, przeciez chcemy miec tu wiecej polskich kloszardow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej