Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (20/34) > >>

myszka0807:
Hey .tragiczny to jest twoj tok myslenia .piszesz ze u ciebie jest tragicznie i nazywasz walke o przetrwanie przygoda.nie wiesz tak malo skoro sie chcesz pchac w takie miejsce jak Christiania.powodzenia ale to marzenie jest chyba daleko od ciebie.jest wielu ludzi juz tu mieszkajacych  co chcieli by tez takie prace jak ty.dla twojego dobra  nie szukaj wrazen jak nie posiadasz zaplecza w postaci pracy i mieszkania .mozesz czasem dolaczyc wlasnie do pana Adama.twoj wybor.powodzenia.

martuchnam:

--- Cytat: Matti32 w 19 Sie 2013, 15:14:19 ---Witam!   Podpinam się pod Temat . ..   Ale NIE o "pana Adama" Mi tutaj chodzi . ..
Interesuje Mnie Dania,Kopenhaga,Christiania . ..
Postanowiłem,że do Końca września pobędę Sobie w PL a potem -  DANIA . ..  Na Waleta, w Ciemno, NIKOGO ( rodziny,znajomych ) Tam NIE mam,  NIKOGO Tam NIE znam . ..   NIE znam duńskiego, po angielsku 'dogadam' Się . ..
Chciałbym znaleźć jakąś sensowną Pracę ( Jakąkolwiek, byle Dobrze Płatną, może To być nawet zbieranie papierków na ulicy, segregowanie śmieci, praca na kutrach rybackich, przetwórnie rybne,praca w markecie . .. ) oraz jakieś NIEDROGIE Zakwaterowanie . .. Pomyślałem o Christianii . NIGDY NIE mieszkałem na squacie, ale CHCIAŁBYM spróbować . ..   Przygoda !
Nawet w schronisku/ośrodku dla Bezdomnych Mógłbym mieszkać . ..   Byle na Początku Odłożyć trochę Grosza i Zacząć WSZYSTKO od Nowa . ..  Bo teraz, To TRAGEDIA . .. Moja sytuacja jest Tragiczna . ..   Pomógłby Mi Ktoś z Państwa Tutaj Obecnych, OGARNĄĆ To WSZYSTKO ???.
Pytam POWAŻNIE . ..
Pozdrawiam !
P.S. Mam 32 Lata, Niekarany  ;)

--- Koniec cytatu ---

no comment....rece mi opadly..
czlowieczku bez kasy na start nawet niemasz czego tu  szukac..po drugie..z twojego toku myslenia i sposobu mowienia  szukasz pracy  tzw zarobic ale sie nie narobic..masakra

waruiny:
Tylikke i Danmark bum'ie.   ;D ::) (Odezwij się na priv, bo mnie rozbawiłeś.)

myszka0807:
To jest naprawde zalosne .miec 32lata na karku a rozum WYKAŁACZKI.Tacy jak ty co przyjechali tu na waleta blagali o pomoc i mozliwe ze podniesli sie na nogi .te czasy sie skonczyly ze proszono zebys szedl do pracy.Siedz lepiej w Polsce i napisz dramat o swoim zyciu.wegetacja nic dobrego,lecz tobie nawet tego nie wroze.jeszcze na sam okres zimowy sie porywasz.chyba rekinom płetwy bujac jak im przymarzna

aisak:
Rozumiem Matti dlaczego podpiales sie pod ten wlasnie temat... :D :D :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej