Ogólne > Edukacja
Czy warto studiować.. polski, na KU..?
AK211:
Zajęcie może wydawać się dziwaczne, ale tak jakoś... zawsze żałowałam, że zrobiłam studiów choćby z literatury polskiej, jeszcze w kraju.
Tak mi "strzeliło" nieco do głowy, zastanawiam się, czy to kretyńska droga, żeby Polak szedł na studia w Danii... dotyczące Polski, języka i jej kultury...?
Podanie złożyłam jeszcze w marcu, więc spokojnie, a teraz tylko się zastanawiam, czy w ogóle podejmować, jeśli zostanę przyjęta, czy to tylko niewiele warte "widzi-mi-się"..Z którego zawodowo nie będę miała możliwości skorzystać..?
aisak:
Przepraszam... kretynska ::) :D....
Chyba, ze to Twoje hobby... i stac Cie na to..., to sie nie zastanawiaj :)
varszafiak:
Liczymy na wszelakie nowinki, o jakich jeszcze nie wiemy o Polsce. ;)
P.s
Urodziłaś sie w Danii?
AK211:
--- Cytat: aisak w 04 Lip 2013, 13:43:28 ---Chyba, ze to Twoje hobby... i stac Cie na to..., to sie nie zastanawiaj :)
--- Koniec cytatu ---
Można powiedzieć, że hobby.. Na pewno krąg zainteresowań, jeden z wielu zresztą.
A co do kwestii finansowej, studia w Danii są za darmo ( chyba, że chodzi o kwestię podjęcia/ nie podjęcia pracy - wtedy owszem, stać mnie na to ).
--- Cytat: varszafiak w 04 Lip 2013, 13:50:16 ---Urodziłaś sie w Danii?
--- Koniec cytatu ---
Nie. Ale akurat tych studiów nie zdążyłam sobie w Polsce "zafundować".
aisak:
--- Cytat: AK211 w 04 Lip 2013, 14:28:02 ---Można powiedzieć, że hobby.. Na pewno krąg zainteresowań, jeden z wielu zresztą.
A co do kwestii finansowej, studia w Danii są za darmo ( chyba, że chodzi o kwestię podjęcia/ nie podjęcia pracy - wtedy owszem, stać mnie na to ).
Nie. Ale akurat tych studiów nie zdążyłam sobie w Polsce "zafundować".
--- Koniec cytatu ---
No to... powodzenia :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej