Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
1941:
Niech poutajniaj jeszcze troche ;D
W KBH to jeszcze uchodzi bo gdyby takie cos zdarzyło sie na innym terenie DK, od razu wiadomo byłoby co i jak. Ostatnio w pracy siedziałem z kolegami i oni dyskutowali na temat jakiegos artykułu w prasie, oczywiscie wiadomo kogo opisali ;D ;D ;D
Tak wiec z tego "dobrego" co uczynił DK Minister, moze byc zupełnie na opak ;)
makarpoland:
Wypada teraz podziekowac Arabom i innym ciemniakiom, ze to tylko 100-150 razy. Przeciez mogloby byc tego wiecej, a tak to tylko 1 na 3 dni... Poza tym moze tylko tak chca zwrocic na siebie uwage, bo maja jakies problemy itp. To jest krzyk bezradnosci !!
Byl taki kawal o Leninie jak sie golil - dal w pysk, a mogl zabic.
Czy jakos podobnie :)
Obchodzona była właśnie setna rocznica urodzin Lenina. Znaleźli tedy i bacę starego z Poronina, co to Lenina pamiętał, poprosili go, co by opowiedział im coś o spotkaniu z Leninem, jaki to Lenin był miły i dobroduszny. Siadł tedy baca na rogu chałupy i powiada:
- Pamiętam, była wiosna, topniały śniegi, świeciło ślicznie słoneczko. Towarzysz Lenin postanowił się ogolić. Wyszedł tedy na ganek z miednicą, mydłem i pędzlem. Ledwo sobie namydlił pysk, podbiegł do niego mały chłopczyk. Popatrzył na towarzysza Lenina i zawołał:
- Towarzyszu Lenin, łysiejecie!
Towarzysz Lenin uśmiechnął się, ...a mógł zabić!
rey2000:
nie wiem co o tym mysleć hm..swiat się zmienia troche za szybko..
//www.youtube.com/watch?v=WltwZG5BduM
waruiny:
A w Polsce pełna tolerancja. Taki Mamed Chalidow występuje w reklamach materiałów budowlanych i w talk showach. Polacy go podziwiają.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mamed_Chalidow
1941:
--- Cytat: rey2000 w 13 Lip 2013, 15:47:55 ---nie wiem co o tym mysleć hm..swiat się zmienia troche za szybko..
//www.youtube.com/watch?v=WltwZG5BduM
--- Koniec cytatu ---
Myslec??? Zwierac samobrone chyba raczej 8) W takiej dzielnicy, oprocz sukienek, wszyscy normalni powinni miec prawo do posiadania broni :)
A kurcze Dunczycy maja problem do Polakow hahaha
Ja sobie mysle, ze to taki bezpieczny temat zastepczy aby zajac czyms ludzi odwracajac uwage od ukrywanych podpalen i tego wszystkiego co naprawde zaczeło stanowic zagrozenie a co sie zamiata jak na razie pod dywan. Tylko jak długo? Czy nie bedzie juz za pozno na rozwiazywanie tego problemu bez uzycia siły?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej