Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
1941:
--- Cytat: aisak w 14 Lip 2013, 10:56:01 ---No bez jaj... To jakby postawic znak rownosci miedzy Rydzykiem a np Toba, mna, czy innymi.
Mnie osobiscie srednio to odpowiada...
--- Koniec cytatu ---
Blizej mi do Rydzyka w niektorych pogladach, niz np. do Ciebie czy innych wiec bez jaj.
Natomiast poglady wcale sie nie musza podobac, takie mam, a czy to komus odpowiada? nawet mniej niz srednio, mnie to nie obchodzi.
aisak:
--- Cytat: 1941 w 14 Lip 2013, 11:06:25 ---Blizej mi do Rydzyka w niektorych pogladach, niz np. do Ciebie czy innych wiec bez jaj.
Natomiast poglady wcale sie nie musza podobac, takie mam, a czy to komus odpowiada? nawet mniej niz srednio, mnie to nie obchodzi.
--- Koniec cytatu ---
Stereotypy? Oczywiscie, ze moga sie nie podobac. Zdziwiony?
psychopata:
--- Cytat: makarpoland w 13 Lip 2013, 17:20:59 ---Polacy wielbia kazdego, kto wygrywa.
--- Koniec cytatu ---
No, przez krotki czas nawet nasz afropolak Olisadebe byl lubiany.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Zreszta Mamed mowi po polsku, ma duzo z Polaka
--- Koniec cytatu ---
Ma tez obywatelstwo i polska zone.
aisak:
Ramadan... no tak... No comments...:
"Ramadan Bombathon 2013 Day 7
Because, if you think all #religions are the same,
then you haven't been paying attention.
2013.07.14 (Burshi, Dagestan) - Islamists kill four cops sitting in their car.
2013.07.13 (Baghdad, Iraq) - Sixteen people are mosque are disassembled by Religion of Peace rivals.
2013.07.13 (Baghdad, Iraq) - Seven people are laid out by sectarian bombers at a Sunni worship center.
2013.07.12 (Khenchla, Algeria) - A journalist is among two people who bleed to death following a fundamentalist bombing attack on a group of friends.
2013.07.12 (Mogadishu, Somalia) - al-Shabaab members toss a grenade into a hotel lobby, killing two people.
2013.07.12 (Kirkuk, Iraq) - Nearly forty people at a cafe are torn to pieces when a Holy Warrior detonates a suicide vest."
Dunszczyzna3:
Z calym szacunkiem do mojej przedmowczyni
Jakos nie slychac bylo o tych akcjach, internet to msietnik znajdziemy wnim wszystko co chcemy i co nie chcemy
nie zalezy mi na muzulmanach arabach bo jesli niektorym znawcom tzw CIAPATYCH to WIELKA ROZNICA ale co tam. wazne ze nasze [olskie 4 litery sa biale ale jak niektore 4 litery sie prowadza i z czego slynna to juz nie kazdy hcetny klachac
Araby , inne nacje nawet sweitobliwe towarzystwo polaczkow w Danii to my jestesmy z nimi w jednym worze....
niestety...dla niektorych proponuje kupic jakis wypielacz bo jak sie tak ubrudzi od ciapatego to masakra bedzie
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej