Ogólne > Dania i o Danii
Muzułmanie podpalali, minister utajniał.
aisak:
--- Cytat: Dunszczyzna3 w 16 Lip 2013, 23:42:05 ---Kwiatki przesadzilam, balkon nimi zawalilam to z piwskiem nie pasi na inauguracje hahahhaha
Aisak, nie ma kielbaski... nawet suszonego kabanosa brak...
--- Koniec cytatu ---
No wlasnie, o tego suszonego, WIEPRZOWEGO chodzilo... :(
Coz, chyba jednak ta meliska ::) + dziurawiec ( wlasnie zebralam, przepiekny :) ) + lipa (cudownie kusi..., a ja jestem na zapach wrazliwa... ;) ). Nie mam nic przeciwko... :D.
Idris:
Asiak, ale zauwaz, ze to nie ci opaleni jak ich nazywasz wpadli na ten durny pomysl. Tylko sami dunczycy w imie jakies zle pojetej rownosci i nie robienia roznicy miedzy dziecmi strzelaja sobie gole do wlasnej bramki.
Moze gdybys zadala sobie trud porozmawiania z normalna muslimska rodzina wyszlo by na jaw, ze oni sa tak samo przeciwni temu smiesznemu pomyslowi jak i inni ludzie.
Swoja droga po raz pierwszy mysle jak to dobrze ze u mojego dziecka w przedszkolu samemu trzeba przygotowywac madpakke, przynajmniej nikt odgornie nie decyduje co moje dziecko moze jesc a czego nie.
A i jak herbatka z dziurawcem to pamietaj nie wychodz na slonce ;)
aisak:
--- Cytat: Idris w 17 Lip 2013, 11:10:07 ---Asiak, ale zauwaz, ze to nie ci opaleni jak ich nazywasz wpadli na ten durny pomysl. Tylko sami dunczycy w imie jakies zle pojetej rownosci i nie robienia roznicy miedzy dziecmi strzelaja sobie gole do wlasnej bramki.
Moze gdybys zadal sobie trud porozmawiania z normalna muslimska rodzina wyszlo by na jaw, ze oni sa tak samo przeciwni temu smiesznemu pomyslowi jak i inni ludzie.
Swoja droga po raz pierwszy mysle jak to dobrze ze u mojego dziecka w przedszkolu samemu trzeba przygotowywac madpakke, przynajmniej nikt odgornie nie decyduje co moje dziecko moze jesc a czego nie.
A i jak herbatka z dziurawcem to pamietaj nie wychodz na slonce ;)
--- Koniec cytatu ---
Znam fajnych i "ludzkich" muslimow, jasne. Wiem, bo czesto na te tematy rozmawiamy. Oni sami sa przerazeni i zniecheceni konserwatyzmem twardoglowych. Nie raz slyszalam opinie moich kuryjskich i irackich znajomych ze sprogcenter , ze jesli twardoglowym uciekinabusem jest tu tak zle, to niech wracaja tam, gdzie jest tak dobrze, hehe ::) :D. Czyli cos zupelnie jak z nami, Polakami... ;).
Pojechalam stereotypami ::), ale... problem jest, a taki Brevik z kosmosu sie nie wzial...
Co do madpakke. Nie do konca... Juz czytalam dunski komentarz, ze jakies dziecko muslimskie skarzylo sie, ze mu... smierdzi leverpostej z kanapki dunskiej kolezanki w szkole, hehehe.
aisak:
Dziurawiec... Zapomnialam napisac, ze rowniez mam bzika na punkcie ziolek... :D?
Jakies niemozliwe przeoczenie... :D.
Idris:
--- Cytat: aisak w 17 Lip 2013, 11:24:33 ---Znam fajnych i "ludzkich" muslimow, jasne. Wiem, bo czesto na te tematy rozmawiamy. Oni sami sa przerazeni i zniecheceni konserwatyzmem twardoglowych. Nie raz slyszalam opinie moich kuryjskich i irackich znajomych ze sprogcenter , ze jesli twardoglowym uciekinabusem jest tu tak zle, to niech wracaja tam, gdzie jest tak dobrze, hehe ::) :D. Czyli cos zupelnie jak z nami, Polakami... ;).
Pojechalam stereotypami ::), ale... problem jest, a taki Brevik z kosmosu sie nie wzial...
Co do madpakke. Nie do konca... Juz czytalam dunski komentarz, ze jakies dziecko muslimskie skarzylo sie, ze mu... smierdzi leverpostej z kanapki dunskiej kolezanki w szkole, hehehe.
--- Koniec cytatu ---
Odnosnie tej kanapki z leverpostej, przypomnialo mi sie, jak dawno dawno temu w liceum kolezanka powiedziala do kolegi, ktowry akurat mial kanapke z wiejska kielbasa, ze bardzo nie lubi tego zapachu. Powiedziala to na glos i jakos wtedy nikt nic nie pomyslal z wyjatkiem tego, ze dziewczyna jest nieco zblazowana. Tyle.
Teraz nawet nie mozna wyrazic swojej opini na temat zapachow bo moze sie wywiazac z tego dyskusja. Ciekawe co by bylo gdyby leverpostej z kanapki kolezanki smierdzialo dunskiemu dziecku?
A tak off ten Raj utracony to moze Dania?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej