Ogólne > Hydepark

W czasie deszczu dzieci sie nudza...

<< < (10/14) > >>

aisak:

--- Cytat: Jomir w 22 Lip 2013, 23:01:16 ---A ja ze swoja Misia bylam dzisiaj w bibliotece :)
Super - chlodek, plac zabaw, mnostwo ksiazek, domek dla lalek, mata do zabawy i rowiesnicy.

Czegoz chciec wiecej!
CHyba na jesien bedzie to nasz "plac zabaw".

Niestety, dla Waszych wiekszych dzieci nie bedzie to juz takie fajowe :(

--- Koniec cytatu ---
Zonk :D! Ja z Miskiem siedzimy, bo ja ksiazki i gazety, a on gry komputerowe, ktore od razu moze sprawdzic na komputerach w bibliotece. Jak dla nas swietna zabawa :).

psychopata:
Odwiedzilem z rodzina Den Blå Planet, dla mnie bomba. Ludzi masa, wiec ciezko sie wbic pod poszczegolne akwaria i doczytac dokladnie jakie ryby i inne stwory tam maja, ale calosc swietna, szalenie interesujaca, a tunel (w zasadzie tunelik, bo to ma jakies 100 metrow maks), gdzie ryby plywaja nad naszymi glowami, robi ogromne wrazenie. Rozne atrakcje dla dzieci: teatrzyk, karmienie ryb itp. Drogo, ale warto, bylismy tam ponad dwie godziny.
Aha, jeszcze jedno. Kolejki po bilety sa niemozebne, wiec zamowcie w domu i wydrukujcie, wtedy idziecie tzw. fast track, bez kolejki, tam tylko skanujecie kody z biletow.

http://www.denblaaplanet.dk/

kicia:

--- Cytat: psychopata w 21 Sie 2013, 21:53:45 ---Odwiedzilem z rodzina Den Blå Planet, dla mnie bomba. Ludzi masa, wiec ciezko sie wbic pod poszczegolne akwaria i doczytac dokladnie jakie ryby i inne stwory tam maja, ale calosc swietna, szalenie interesujaca, a tunel (w zasadzie tunelik, bo to ma jakies 100 metrow maks), gdzie ryby plywaja nad naszymi glowami, robi ogromne wrazenie. Rozne atrakcje dla dzieci: teatrzyk, karmienie ryb itp. Drogo, ale warto, bylismy tam ponad dwie godziny.
Aha, jeszcze jedno. Kolejki po bilety sa niemozebne, wiec zamowcie w domu i wydrukujcie, wtedy idziecie tzw. fast track, bez kolejki, tam tylko skanujecie kody z biletow.

http://www.denblaaplanet.dk/

--- Koniec cytatu ---
Byłam juz chyba z 4 razy mój 2,5 letni syn nie może się napatrzyc i lata od jednego akwarium do drugiego jak dla mnie bomba tylko tak jak kolega napisał tunel mógłby być jeszcze z 3 razy taki conajmniej  ;)

Jomir:
O, prosze kicia :) Czytasz w myslach. Mialam wlasnie zapytac, czy 2,5 letni maluch bedzie tam tez mial "radoche". :)
Ale poczekam chyba az turysci zagraniczni pojada do domu i zrobi sie chlodniej.
Poki co wykrzystujemy to, gdzie bedzie za zimno lub za mokro jesienia :)

kicia:

--- Cytat: Jomir w 22 Sie 2013, 09:38:31 ---O, prosze kicia :) Czytasz w myslach. Mialam wlasnie zapytac, czy 2,5 letni maluch bedzie tam tez mial "radoche". :)
Ale poczekam chyba az turysci zagraniczni pojada do domu i zrobi sie chlodniej.
Poki co wykrzystujemy to, gdzie bedzie za zimno lub za mokro jesienia :)

--- Koniec cytatu ---
:D :D :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej